דרגו את המתכון
קציצות בשר ברוטב מטריף
מלי מלכה משתפת אותנו במתכון מיוחד של קציצות בשר ברוטב לימון.
מצרכים:
לקציצות:
½ קילו בשר טחון
בצל מגורד דק
1 ביצה
2 כפות פירורי לחם
פטרוזליה
כוסברה
מלח (פלפל, מעט בהרט)
לרוטב:
1 צרור פטרוזיליה ( קצוצה דק)
3 כפות לימון סחוט
¼ כוס שמן
1 כף כורכום
1 כף מרק עוף
2 כוסות מים
אופן הכנה מופיע בהמשך
קציצות בשר עם טעם מיוחד
קציצות בשר עם סלרי מתכון נדיר
קציצות בשר טחון ברוטב של תומר תומס
מתכון נוסף:
אופן הכנה:
1. מערבבים את כל המרכיבים לקציצות ביחד ומניחים בצד.
2. כעת לוקחים סיר רחב, קוצצים חבילה אחת גדולה של פטרוזיליה ומוסיפים לסיר, ומעל מוסיפים שלוש כפות לימון, רבע כוס שמן, כף כורכום וכף מרק עוף.
3. מערבבים היטב, ואז מוסיפים שתי כוסות מים
4. נותנים רתיחה של 25 דקות, ואז מכינים את הכדורים ומוסיפים אותם לסיר. מבשילם עד לצמצום הנוזלים.