חיפוש

קציצות ירק שמשאירות טעם של עוד – מתכון קל

קציצות ירק מתכון קל

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

קציצות ירק שמשאירות טעם של עוד – מתכון קל

קציצות ירק מושלמות מתכון של גילה

מצרכים

2 תפו"א אדום
1 קישוא
1 גזר גדול
1 בטטה
פטרוזיליה קצוצה
1 בצל
פלפל לבן
כורכום
אבקת מרק
½ כוס פירורי לחם (לא שמה קמח)
4 ביצים (להתחיל ב-4 ביצים ולראות כמה נכנס)
אופן הכנה מופיע בהמשך







מתכונים נוספים:

קציצות ירק עיראקיות המתכון הכי טוב שיש
קציצות ירק מושלמות ב-5 דקות עבודה – שרה יוסף
ערוק – קציצות ירק עיראקיות מושלמות

מתכון נוסף של קציצות ירק

אופן הכנה:

1. מגרדים את הקישוא, תפו"א, גזר, בטטה ובצל במגרדת ידנית. (גס בפומפיה)
2. בקערה מערבבים את כל המרכיבים יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מטגנים במחבת עם שמן, עד להזהבה משני הצדדים.
4. אחרי טיגון שמים במסננת להורדת עודפי השמן (אפשר גם נייר סופג אבל עדיף במסננת כדי שתישאר קריספית).

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות