חיפוש

המדריך המלא להכנת קציצות עוף מטוגנות

קציצות עוף מטוגנות
קציצות עוף מטוגנות של מלכה זיידנר

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מלכה זיידנר משתפת אותנו במתכון שלה לקציצות עוף מטוגנות

מצרכים:
צרור כוסברה/פטרוזליה
1 תפוח אדמה
1/2 קג חזה עוף
1 כף מלח
1 קישוא
1 בצל יבש
1 גזר
1 כפית כורכום
1 פרוסת לחם רטובה
1/2 כפית פלפל שחור
3 שיני שום

אופן ההכנה:
1. טוחנים את כל המרכיבים ומוסיפים את התבלינים.
2. יוצרים קציצות ומטגנים במחבת עם שמן חם וחתיכת גזר על להבה נמוכה(את הגזר מחליפים מדי פעם).

הגזר מקטין את החמצון של השמן ובכך מקטין את הנזקים הבריאותיים שיש בטיגון,מדי פעם חשוב להחליף את חתיכת הגזר ומומלץ מהיום לטגן עם גזר באופן קבוע.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות