חיפוש

קציצות רכות ועסיסיות ברוטב אדום

קציצות ברוטב אדום
קציצות ברוטב אדום של נטלי דנה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

קציצות רכות ועסיסיות ברוטב אדום

המתכון באדיבות: נטלי דנה

מצרכים להכנת קציצות ברוטב אדום:
לקציצות:
1 ק"ג בשר טחון
כפית מלח
חצי כפית פלפל
כפית תבלין של קציצות או כפית תבלין כוסברה טחון מעורבב עם כמון
1 בצל בינוני
צרור כוסברה
צרור פטרוזיליה
2.5 פרוסות לחם מורטבות וסחוטות
2 שיני שום

רוטב :
שמן זית
1 בצל בינוני קצוץ
כפית מלח
כף פפריקה אדומה
חצי כפית בזיליקום יבש
חצי כפית אורגנו יבש
חצי כפית תבלין לקציצות
חצי כפית פלפל
1 כף מרק עוף
מיכל של פאסטה עגבניות( או רסק עגבניות מדולל במים או רוטב לפסטה מוכן)
חצי כפית סוכר
3 שיני שום כתושות

אופן הכנה:
1. מתחילים בהכנת הקציצות: בקערה שמים את הבשר טחון,מוסיפים לו מלח ופלפל ותבלין לקציצות.
2. במעבד מזון טוחנים את הפטרוזיליה,בצל,כוסברה,שום ופרוסות הלחם עד לקבלת מרקם כפי שהוצג בסרטון.
3. מוסיפים את תערובת הבצל עם שאר המרכיבים שטחנו במעבד המזון לקערת הבשר ומעבדים עם הידיים עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מתחילים בהכנת הרוטב: בסיר שמים מעט שמן זית,מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה.
5. מוסיפים אל הסיר את המלח והפפריקה האדומה,בזיליקום יבש,אורגנו,תבלין לקציצות,פלפל,מרק עוף ומערבבים ומוסיפים מעט מכל תבלין שהוספנו לרוטב ומערבבים
6. מוסיפים מים רותחים עד שמגיעים למרקם נוזלי(אך לא מיימי מדיי) כפי שהוצג בסרטון וטועמים ומתקנים טעמים,לרוב צריך להוסיף מלח ומוסיפים את הסוכר ואת שיני השום הכתושות.
7. מביאים את הרוטב לרתיחה,מגלגלים קציצות לגודל אחיד ומוסיפים לרוטב,במידת הצורך להוסיף מים חמים,מנמיכים את האש ,מכסים את הסיר ומבשלים במשך שעה.

מתכון נוסף:
הקציצות המרוקאיות של סבתא עליזה

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות