קרואסון צרפתי – איך להכין את המאפה המושלם בבית
קרואסון צרפתי הוא מאפה חלומי, עם בצק פריך ומתפצפץ מבחוץ ורך ועשיר מבפנים. הוא קינוח מושלם לארוחת בוקר, צהריים או ערב, או פשוט כמאפה מתוק.
הכנת קרואסון צרפתי בבית דורשת מעט מאמץ, אך התוצאה שווה את זה בהחלט. אם אתם מחפשים מתכון לקינוח יוקרתי וטעים, קרואסון צרפתי הוא הבחירה המושלמת עבורכם.
מתכון של ענת חן.
מצרכים:
קילו קמח
2 כפות שמרים
1 כפית מלח
כוס סוכר
כוס שמן
1 סוכר וניל
2 ביצים שלמות
2 כוסות מים פושרים.
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
קרואסון שוקולד קינדר מטריף
קרואסון שוקולד פריך
קרואסון שוקולד ב-2 צבעים
מתכון לקרואסון חמאה וקרואסון שוקולד צרפתי אמיתי
אופן הכנה:
1. ללוש לבצק רך ומעט דביק.
2. להתפיח שעה,ללוש שוב ולהתפיח שוב שעה.
3. לחלק ל4 כדורים ,לרדד וחלק למשולשים עם גלגלת פיצה.
4. למלא בכל מלית שאוהבים,
5. אני מילאתי חלק בקוביות שוקולד חלב,וחלק בקוביות חמאה עם שקדים לבנים.
6. להתפיח כחצי שעה.
7. ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות כעשר דקות לא יותר.
אין צורך להבריש בביצה
8. להכין סירופ מכוס מים וכוס סוכר ומעט מיץ לימון ,וסוכר וניל אחד.
9. להרתיח ולמרוח מעל הקוראסונים בעודם חמים .
לבריאות