חיפוש

קריספי צ'יקן מתכון קראנצ'י במיוחד

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

2.3/5 - למתכון דירוג של 3 חובבי בישול

קריספי צ'יקן מתכון קראנצ'י במיוחד

היי, אוכלים נהדרים! היום, אנחנו צוללים לתוך הטוב הפריך של מתכון עוף קריספי קלאסי שבטח יגרום לבלוטות הטעם שלך לרקוד משמח. המנה הזו היא כמו סופרסטאר קולינרי – זהוב ופריך מבחוץ, עדין ועסיסית מבפנים. זה אוכל מנחם במיטבו, עם מגע של נוסטלגיה והרבה הרבה טעם.

מקורותיו של העוף הפריך הולכים אחורה, וכמעט לכל מטבח יש את הטייק שלו על המנה האהובה הזו. בין אם זה עוף מטוגן דרומי, עוף מטוגן קוריאני, או עוף פריך קלאסי, אנשים ברחבי העולם לא יכולים לעמוד בפני הקסם של שלמות פריכה בצבע חום-זהוב. זה מסוג המנות שמפגישות בין אנשים – בארוחות ערב משפחתיות, בערבי משחקים או סתם לילה נעים בנטפליקס.

רכיבים:

  • 1.5 ק"ג נתחי עוף עם עצם בעור
  • 2 כפות של קמח
  • 1 כף פפריקה
  • 1 כף אבקת שום
  • 1 כף אבקת בצל
  • 1 כפית פלפל קאיין (להתאים לסבילות התבלינים שלך)
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 3 ביצים
  • 1/4 כוס חמאה
  • שמן צמחי לטיגון

חלופות לאוכלי כשרות:

לחברינו הכשרים, אל חשש! אתה יכול להחליף את החלב עם חלופה לא חלבית כמו חלב שקדים או סויה. וודא שלקמח ושאר המרכיבים שלך יש את חותמת הכשרות.

יתרונות תזונתיים:

  • עוף קריספי זה לא נוגע רק לטעם – יש לו גם כמה הטבות תזונתיות. 
  • עוף הוא מקור נהדר לחלבון רזה, חיוני לבניית שרירים ותיקון. 
  • הציפוי הפריך מוסיף קראנץ' מענג מבלי להטביע אותך בקלוריות מיותרות. 
  • בנוסף, זו אפשרות פנטסטית למי שמחפש להתפנק מבלי להגזים.

תשואה וזמן: מתכון זה מספק מספיק כדי להאכיל קהל רעב – בערך 6 מנות. לגבי זמן ההכנה, הקדישו כ-20 דקות לציפוי העוף ולחימום השמן. זמן הבישול יהיה בסביבות 25-30 דקות, תלוי בגודל נתחי העוף שלך.

רמת קושי: בסולם הקושי, הייתי אומר שזהו אמצעי מוצק. זה לא מדע טילים, אבל זה גם לא בדיוק טיול בפארק. פשוט עקוב אחר השלבים, ותהיה מקצוען עוף קריספי תוך זמן קצר!

טיפים להצלחה:

  • תנו לעוף לנוח: לאחר ציפוי העוף, הניחו לו להתקרר במקרר למשך 30 דקות לפחות. זה עוזר לציפוי להיצמד טוב יותר ומבטיח גימור פריך יותר.
  • השתמשו במדחום: כדי לוודא שהעוף שלכם מבושל לשלמות, השקיעו במדחום לבשר. אתה מכוון לטמפרטורה פנימית של 75°C.
  • אל תצטופפו במחבת: מטגנים את העוף במנות. הצפיפות במחבת מורידה את טמפרטורת השמן, מה שמוביל לרטיבות במקום קריספי.
  • ניסוי עם תבלינים: אל תהסס להיות יצירתי עם התבלינים שלך. הוסף כמה עשבי תיבול, קורט מהתבלינים האהובים עליך, או אפילו קורטוב של רוטב חריף לחלב החמאה לבעיטה נוספת.

אז הנה לכם – המתכון האולטימטיבי של עוף קריספי המושלם לכל אירוע. התכונן לשחרר את הרוקסטאר במטבח הפנימי שלך!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות