קרם ברולה מתכון מטריף
חיה משתפת במתכון מטריף של קרם ברולה.
מצרכים:
6 חלמונים גדולים L/XL
שמנת מתוקה 500 מ"ל
2 כפות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
סוכר חום לזיגוג
ברנר
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
מתכון: קרם ברולה של תומר תומס
קרם ברולה מושלם מתכון קל
פלאן הקינוח הספרדי המושלם מתכון משגע
מתכון נוסף:
אופן הכנה:
1. בקערה נטרוף חלמונים עם 2 כפות סוכר טוב טוב עד לתערובת תפוחה ואוורירית.
2. בסיר קטן נרתיח שמנת עם סוכר וניל נביא לרתיחה ונכבה.
3. בזרם דק נוסיף תחילה מעט מן השמנת לחלמונים ונערבב לאיחוד טמפרטורות , נמשיך להוסיף תוך כדי בחישה את השמנת בזרם דק נטרוף טוב ונעצור.
4. נשפוך לתבניות קטנות , את התבניות נכניס לתבנית גדולה עם מים כמו בעוגת גבינה, ולתנור על 130°עד שהקרם מתייצב חלקית ובאמצע עדיין לא ממש יציב.
5. נוציא נקרר ונכניס למקרר להתייצבות.
6. לפני ההגשה נפזר סוכר חום ונשרוף בברנר.
בהצלחה!!.