חיפוש

רוגלך שוקולד מתכון היסטרי

רוגלך שוקולד מתכון היסטרי

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

רוגלך שוקולד מתכון היסטרי

מיכל משתפת אותנו במתכון היסטרי של רוגלך שוקולד.

מצרכים:
חצי קילו קמח
כף שמרים יבשים
4 כפות סוכר
חצי כוס שמן
כוס ורבע מים פושרים מעורבבים עם כפית מיץ לימון
ביצה m
כפית מלח
6 כפות ממרח שוקולד ( אני השתמשתי בשחר)
רבע כוס שמן
2 כפיות קקאו
כפית שוקולית
רבע כוס קורנפלור
2 כפות סוכר
לסירופ::
3 כפות סוכר
חצי כוס מים
אופן הכנה מופיע בהשמך.

מתכונים נוספים:
רוגלך המתכון הכי מוצלח והכי קל
רוגלך כמו במאפיה
רוגלך שוקולד אגוזים מושלם

מתכון נוסף:

אופן הכנה:
1. בהתחלה נכין את הבצק. נערבב קודם את הקמח, השמרים והסוכר.
2. נוסיף את השמן, הביצה, המים והמיץ לימון..נלוש ואח"כ נוסיף את המלח . הבצק צריך להיות נח ואחיד,אם הוא דביק מדי נוסיף קמח.
3. אחרי שלשנו נכסה במגבת ונשים בצד לשעה שיתפח ..אחרי שעה משמנים את הבצק היטיב עם 3 כפות שמן ומכניסים לתוך הבצק בצורת קיפול.
4. שמים את הבצק ל- 10 דקות במקרר ובנתיים מכינים את המלית – מערבבים את הקקאו, הממרח, השוקולית, השמן הסוכר והקורנפלור .
5. אחרי 10 דקות במקרר, מוצאים את הבצק, לשים אותו קצת ומחלקים לכמה חלקים ( אני חלקתי ל-3) .
6. כל חלק מרדדים יחסית דק לצורת מלבן,ואז מורחים את המלית שיכסה את כל הבצק .
7. בעזרת חותך פיצות😅 נחתוך למשולשים ארוכים , ואז מגלגלים מהבסיס( החלק הרחב) לקצה- לקודקוד המשולש.
8. שמים את הרוגלך על נייר אפייה בתוך תבנית ומורחים עליו ביצה טרופה, שמים בתנור ל-180° ל-25 דקות,ואח"כ מעלים ל-200° לכמה דקות בודדות כדי שיתפוס צבע יפה.
9. אח"כ ממיסים את המים והסוכר על סיר באש בינונית עד שהסוכר נעלם , ושהרוגלך מוכן מורחים עליו את הסירופ.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות