חיפוש

רולדת וניל במילוי קרם שוקולד

רולדה וניל במילוי שוקולד
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מירי גולני משתפת אותנו במתכון שלה לרולדת טניל במילוי קרם שוקולד.

  • מילוי העוגה:
  • 1 שמנת להקצפה 38%
  • 1 כפית נס קפה
  • 3 כפות סוכר
  • 1 וחצי כפות פודינג אינסטנט בטעם שוקולד
  • עוגה
  • 5 ביצים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כפית וניל
  • 3/4 כוס קמח (לא תופח)
  • ציפוי העוגה
  • 1 שמנת להקצפה 38%
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כף אינסטנט פודינג בטעם וניל

אופן ההכנה

  • מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף חזק .
  • סוגרים את המיקסר ותוך כדי קיפול עם מרית מוסיפים את שאר המצרכים.
  • לשטח את התערובת על גבי נייר אפייה בתבנית התנור וליישר עם מרית.
  • לאפות בטורבו, חום 175 מעלות, כ-15 דקות (לבדוק בשיטת הקיסם) .
  • בגמר האפייה, להפוך את הרולדה ע"ג מגבת מטבח נקייה, לקלף בזהירות את נייר האפייה (מהצד העליון כלפי מטה) ולגלגל את הרולדה לרוחב בתוך המגבת.
  • כשהרולדה התקררה לפתוח אותה ולמרוח עליה את קרם המילוי, ולגלגל.
  • להעביר את הרולדה המגולגלת לנייר אפייה, ולמרוח עלייה את קרם הציפוי .
  • להעביר את הרולדה לצלחת הגשה או לקופסה סגורה ולמקרר.

מתכון לרולדה הכי טובה בעולם:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות