חיפוש

ריבת תות ביתית המתכון המושלם

ריבת תותים ביתית

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

ריבת תות ביתית המתכון המושלם

אור פרץ וירדן בר-און משתפים אותנו במתכון מושלם לריבת תות ביתית

מצרכים:
1 ק"ג תותים
כוס ורבע סוכר
חצי כפית קינמון
תפוח עץ ירוק
כפית תמצית וניל
לימון גדול
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים עם ריבה:
חיתוכיות ריבה ופירורים עם שמן – מתכון מנצח
סופגניות ביתיות מתכון קלעוגיות פריכות עם מילוי

מתכון לריבת תות כמו בקונדיטוריות של ירדן בר-און:

אופן הכנה:
1. בסיר עמוק לשים את כל המרכיבים, לקלף את התפוח ולחתוך לקוביות, לגרד את הלימון ולסחוט טוב טוב להוסיף ולערבב (פרט לקינמון ולתמצית שיבואו בהמשך) לתת לזה להצטמצם.
2. כשמתחילים לראות בעבוע להוסיף את התמצית והקינמון לערבב טוב.
3. לתת לזה בישול ארוך כמעט לשעה על אש נמוכה ללא מכסה.
4. יש 2 שיטות לבדוק אם היא מוכנה: או להקפיא מראש צלחת ולשים קצת ריבה ולהעביר אצבע, אם הריבה לא חוזרת בחזרה היא מוכנה. שיטה שנייה להעביר עם כף עץ באמצע הסיר ואם זה לא חוזר, מוכנה.
5. להעביר לצנצנת ולצנן .

קישור לאתר של ירדן

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות