חיפוש

תיבול לכנפיים על האש – מתכון חובה לחובבי ברביקיו

תיבול לכנפיים על האש

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

אוהבים כנפי עוף? אתם בוודאי תאהבו את המתכון הבא. יצירת תיבול נהדר לכנפי עוף בגריל עוסקת בהשגת איזון הטעמים הנכון. המתכון הזה לתערובת תיבול מלוחה, מעט מתובלת וארומטית יוסיף בעיטה טעימה לכנפי העוף שלך, מה שיהפוך אותן ללהיט בכל ברביקיו או התכנסות.

איך לתבל כנפיים לעל האש – הרכיבים

  • 2 כפות פפריקה (פפריקה מעושנת אם אתם מעדיפים טעם מעושן)
  • 1 כף אבקת שום
  • 1 כף אבקת בצל
  • 1 כף סוכר חום
  • 1 כפית פלפל קאיין (להתאים לפי העדפת החום)
  • 1 כפית טימין מיובש
  • 1 כפית אורגנו מיובש
  • 1 כפית כמון טחון
  • 1 כפית מלח (או לפי הטעם)
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס טרי
  • אופציונלי: 1/2 כפית אבקת צ'ילי לחום נוסף
  • אופציונלי: 1/2 כפית חרדל טחון לקבלת תו חריף

הוראות:
מערבבים את התיבול:

בקערה קטנה, שלבו 2 כפות פפריקה, 1 כף כל אחת מאבקת שום ואבקת בצל, 1 כף סוכר חום, 1 כפית כל אחת מפלפל קאיין, טימין מיובש, אורגנו מיובש, כמון טחון, מלח ופלפל שחור.
אם אתה משתמש באבקת צ'ילי וחרדל טחון, הוסף גם את אלה.
מערבבים היטב את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה.
מכינים את כנפי העוף:

שוטפים את כנפי העוף במים קרים ומייבשים אותן עם נייר סופג.
אם הכנפיים שלמות, אתה יכול לחתוך אותן במפרקים כדי להפריד אותן לדרומטים וכנפיים.
החל את התיבול:

מניחים את כנפי העוף בקערה גדולה או בשקית ניילון ניתנת לסגירה חוזרת.
מפזרים את תערובת התיבול על הכנפיים. השתמש בידיים או במלקחיים כדי להבטיח שהכנפיים יהיו מצופות באופן שווה מכל הצדדים.
מרינה (אופציונלי):

לטעם עמוק יותר, הניחו לכנפי העוף המתובלות להשרות במקרר למשך 30 דקות לפחות או עד כמה שעות.
גריל את הכנפיים:

חממו מראש את הגריל לחום בינוני-גבוה.
מסדרים את כנפי העוף על הגריל ומבשלים כ-20-25 דקות, הופכים מדי פעם, עד שהן שחומות היטב ומבושלות. הטמפרטורה הפנימית צריכה להגיע ל-165°F (75°C).
לְשָׁרֵת:

לאחר הכנתם, מסירים את הכנפיים מהגריל ונותנים להן לנוח מספר דקות.
מגישים חם, מעוטר בעשבי תיבול טריים או סחיטת לימון אם רוצים.

לכנפי העוף המתובלות הללו יהיה קרום יפהפה, ארומה מענגת וטעם שמאזן תבלינים, מתיקות ועשבי תיבול. הם מושלמים עבור ברביקיו קיץ, יום משחקים, או כל מפגש מזדמן. תהנה מכנפי העוף בגריל המתובלים והטעים שלך!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות