חיפוש

תענוג של טורטיה במילוי גבינות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

תענוג של טורטיה במילוי גבינות

מקורו של המטבחים התוססים של מקסיקו, תענוג טורטיה במילוי גבינות הוא תחושה מלוחה שכבשה את בלוטות הטעם ברחבי העולם. המנה הרב-תכליתית הזו משלבת את הפשטות של הטורטיות עם עושר הגבינות השונות, ויוצרת חוויה נמסה בפה המושלמת לכל אירוע ארוחה. בין אם מוגש כארוחת בוקר דשנה, ארוחת צהריים משביעה או ארוחת ערב מנחמת, המתכון הזה בטוח ישמח אפילו את החך הכי מבחין.

רכיבים:

  • 4 טורטיות קמח גדולות
  • 1 כוס גבינת צ'דר מגוררת
  • 1 כוס גבינת מוצרלה מגוררת
  • 1/2 כוס גבינת פטה מפוררת
  • 1/2 כוס פלפלים חריפים חתוכים לקוביות
  • 1/4 כוס זיתים שחורים פרוסים
  • 1/4 כוס כוסברה טרייה קצוצה
  • 1 כפית כמון טחון
  • 1/2 כפית אבקת צ'ילי
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • ספריי בישול או שמן זית לטיגון

חלופות מתכון:

לאוכלי כשרות או לבעלי הגבלות תזונתיות, ניתן להחליף את הגבינות בחלופות עם כשרות כמו צ'דר, מוצרלה וגבינות פטה כשרות. בנוסף, אתה יכול להתאים אישית את המילויים כך שיתאימו להעדפותיך, כגון הוספת קוביות עגבניות, בצל או ג'לפניוס לתוספת טעם.

יתרונות תזונתיים:

  • המנה המענגת הזו מציעה איזון של חלבון, סידן וויטמינים חיוניים. 
  • שילוב הגבינות מספק סידן לעצמות ושיניים חזקות, בעוד שהפלפלים והכוסברה תורמים ויטמינים A ו-C לתמיכה חיסונית ולעור בריא. 
  • בנוסף, הטורטיות העשירות בסיבים עוזרות לקדם את בריאות העיכול.

כמות: מתכון זה מניב 4 מנות, מה שהופך אותו לאידיאלי עבור ארוחה משפחתית או אירוח אורחים. ניתן להגדיל או להקטין בקלות כדי להכיל כל מספר של סועדים.

זמן הכנה: ההכנה למנה זו אורכת כ-15 דקות, עם זמן בישול של 10 דקות, מה שהופך אותה לאופציה מהירה ונוחה ללילות חול עמוסים.

רמת קושי: מתכון זה נכנס לקטגוריית הקל, מתאים לטבחים מתחילים ומנוסים כאחד. עם מרכיבים פשוטים והוראות פשוטות, כל אחד יכול לשלוט בתענוג הגביני הזה.

טיפים לשיפור:

  • התנסה בשילובי גבינות שונים כדי לגלות את פרופיל הטעמים האהוב עליך.
  • לתוספת קראנץ', שקול להוסיף שכבה של שבבי טורטייה מרוסקים או פירורי לחם קלויים לפני קיפול הטורטיות.
  • כדי להעצים את הטעמים, קולים קלות את הטורטיות לפני הוספת תערובת הגבינה.
  • אם אתם מעדיפים מרקם פריך, מבשלים את הטורטיות הממולאות במחבת עד להזהבה משני הצדדים.
  • הגישו עם הסלסה האהובה עליכם, גוואקמולי או שמנת חמוצה לטבילה.

עכשיו, בואו נתחיל לבשל ולהתמכר לטוב הלבן של הטורטיות המהממת האלה!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות