2 סלטים טעימים במיוחד לפסח

סלט כבד קצוץ וסלט תפוח אדמה
השף טל כהן ממסעדת סילו בחולון משתף אותנו במתכונים שלו לסלט כבד קצוץ וסלט תפוח אדמה רוסי.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השף טל כהן ממסעדת סילו בחולון משתף אותנו במתכונים שלו לסלט כבד קצוץ וסלט תפוח אדמה רוסי.
המתכונים באדיבות מגזין האוכל.

 

 

מצרכים להכנת סלט כבד קצוץ:

  • 500 קג כבדי עוף מנוקים
  • 300 גר או 3 יח בצל חתוך לרצועות
  • 6-7 יח תמרים ללא גלעין
  • 3 יח ביצים קשות
  • 1/3 כוס שמן זית או חמאה
  • כפית מלאה מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס

אופן הכנת הסלט כבד:

  1. מטגנים את הבצלים היטב עד להשחמה(קרמול).
  2. מוסיפים את כבדי העוף, מלח פלפל שחור גרוס דק ואת התמרים, וממשיכים לטגן, מוסיפים מעט וויסקי ומאדים את הנוזלים.
  3. מצננים את התערובת על השיש וטוחנים הכל יחד עם הביצים, מתקנים טעמים לפי הצורך.

מצרכים להכנת סלט תפוח אדמה רוסי:

  • 4 תפוח אדמה מבושל עם קליפתו במים עם מלח
  • 4 ביצים קשות
  • 1/2 כוס אפונה
  • 1/2 כוס מלפפון חמוץ חתוך לטבעות
  • 1/2 כוס תירס מתוק
  • 1 גזר חתוך לקוביות ומאודה
  • 1/2 מיכל מיונז הלמנס
  • 1 כפית מלח

אופן הכנת סלט תפוח אדמה רוסי:

  1. חותכים את התפוחי אדמה לאחר שהם בושלו וקוררו לקוביות גסות עם הקליפה.
  2. מניחים בקערה את כל המרכיבים ומערבבים עד קבלת סלט אחיד.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: