דרגו את המתכון

השף טל כהן ממסעדת סילו בחולון משתף אותנו במתכונים שלו לסלט כבד קצוץ וסלט תפוח אדמה רוסי.
המתכונים באדיבות מגזין האוכל.

 

 

מצרכים להכנת סלט כבד קצוץ:

אופן הכנת הסלט כבד:

  1. מטגנים את הבצלים היטב עד להשחמה(קרמול).
  2. מוסיפים את כבדי העוף, מלח פלפל שחור גרוס דק ואת התמרים, וממשיכים לטגן, מוסיפים מעט וויסקי ומאדים את הנוזלים.
  3. מצננים את התערובת על השיש וטוחנים הכל יחד עם הביצים, מתקנים טעמים לפי הצורך.

מצרכים להכנת סלט תפוח אדמה רוסי:

אופן הכנת סלט תפוח אדמה רוסי:

  1. חותכים את התפוחי אדמה לאחר שהם בושלו וקוררו לקוביות גסות עם הקליפה.
  2. מניחים בקערה את כל המרכיבים ומערבבים עד קבלת סלט אחיד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות