חיפוש

3 מתכונים נדירים של טורטיות ממולאות

3 מתכונים נדירים של טורטיות ממולאות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

טורטיות ממולאות בתנור

ריקי כהן ונדראץ' משתפת אותנו במתכון לטורטיות ממולאות בתנור

מצרכים מילוי גבינה:
2 קופסאות קוטג (500 גרם)
200 גרם גבינה צהובה (מגוררת)
300 גרם גבינה מלוחה (או מוצרלה מגוררת)
1 ביצה ( גדולה)
מלח
פלפל
חלב

מצרכים לסמבוסק פיצה:
רוטב עגבניות (או עגבניות מרוסקות)
גבינה
מוצרלה
תירס
זיתים
פטריות
בביצה טרופה
שומשום

מצרכים למילוי בשר טחון:
500 גרם בשר (בקר טחון)
שמן (זית)
1 בצל (גדול קצוץ דק)
מלח
פלפל
שום (כתוש)
פפריקה (מתוקה)
כמון
בהרט
ראס אל חנות
2 עגבניות (קצוצות)
פטרוזיליה ( קצוצה)
אופן ההכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:טורטיה במילוי פרגיות ופטריות ברוטב סיני
מאפה טורטיה מושלם במילויים שונים
טורטיות במילוי גבינות וירוקים

מתכון נוסף לטורטיה ממולאת:

אופן הכנה:
אופן הכנה סמבוסק פיצה:
1. בקערית טורפים ביצה עם קצת חלב, לאחר מכן מניחים טורטיה ומברישים אותה בביצה טרופה, שמים כ 3 כפות מהתערובת , מגלגלים כשליש מהטורטיה ,מקפלים קצוות פנימה (כדי שהמילוי לא ייצא החוצה) ומגלגלים עוד גלגול לסגירה. מניחים בתבנית עם הפתח כלפי מטה.
2. או שמקפלים לצורת משולש או לצורת ריבוע כמו בתמונות
3. בטורטיות בסגנון פיצה לא מורחים את הטורטיה בפנים בביצה, אלא שמים רוטב עגבניות או עגבניות מרוסקות ואז תוספות כמו בפיצה: גבינה,מוצרלה,תירס,זיתים ,פטריות ….
4. מברישים את הטורטיות הממולאות והמקופלות בביצה טרופה ומפזרים שומשום. אופים ב -190 מעלות בערך 20 דקות להשחמה.
אופן הכנה מילוי בשר:
1. כ – 500 גרם בשר בקר טחון מספיקה ל – 20 עד 25 לחמניות.
2. שמים שמן זית במחבת, מטגנים בצל אחד גדול קצוץ דק להזהבה
3. מוסיפים שלושה רבעים מכמות הבשר, רבע משאירים בצד, ומטגנים תוך כדי ערבוב להשחמה
4. מתבלים לפי הטעם: מלח, פלפל, שום כתוש, פפריקה מתוקה, כמון, בהרט, ראס אל חנות או תבלין אחר שאתם אוהבים לבשר
5. מוסיפים 2 עגבניות קצוצות, בודקים ומתקנים תיבול, מוסיפים פטרוזיליה קצוצה מכבים את האש ומצננים
6. כשהבשר מתקרר מוסיפים את הרבע כמות שהשארנו בצד ומערבבים היטב
אופן הכנה במילוי גבינה:
1. מערבבים ביחד את הגבינות והביצה , טועמים ואם צריך מוסיפים מעט מלח ופלפל (תלוי במליחות הגבינות)
2. בקערה קטנה טורפים ביצה עם קצת חלב, מניחים את טורטיה ומברישים אותה בביצה טרופה, לאחר מכן שמים כ – 3 כפות מתערובת הגבינה, מגלגלים כשליש מהטורטיה- מקפלים קצוות פנימה (כדי שהגבינה לא תנזל כולה החוצה) ומגלגלים עוד גלגול לסגירה.
3. מניחים את הטורטיה בתבנית עם הפתח כלפי מטה.
4. מברישים את הטורטיות המגולגלות בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
5. אופים ב – 190 מעלות בערך 20 דקות עד שהטורטיות שחומות והגבינה נמסה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות