חיפוש

4 עוגות בבלילה אחת מתכון קל ומהיר

4 עוגות מבלילה אחת

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

4 עוגות בבלילה אחת מתכון קל ומהיר

ליז דרור חגג ופודיז גוד משתפים מתכון שבו מבלילה אחת יוצרים 4 עוגות שיש מושלמות (מייפל,שוקולד ציפס,שוקולד שיש,מאפינס תפוז עם שוקולד ציפס).

מתכון של ליז דרור חגג ל-4 עוגות מבלילה אחת:
מצרכים:
כל הכוסות הן כוס חד פעמית קרה
6 ביצים
3 כוסות סוכר
2 כוסות שמן
2 אבקת אפייה
2 סוכר וניל
2 כוסות מיץ תפוזים
3.5 כוסות קמח
אופן הכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים לעוגת שיש:
עוגת שיש מעלפת עם סוד
עוגת שיש שכולם אוהבים
עוגת שיש מושלמת ב-5 דקות

מתכון ל-4 עוגות של FOODISGOOD

אופן הכנה:

מקציפים ביצים וסוכר לבלילה תפוחה
מוסיפים שמן
א.אפייה
סוכר וניל
מיץ תפוזים
ובסוף קמח
בינתיים משמנים 4 תבניות מלבניות
שופכים ל2 תבניות בלילה עד 3/4 מהתבנית
ותבנית אחת שופכים עד החצי
מוסיפים לבלילה שבקערה
חצי כוס קקאו מומס בחצי כוס מים חמים ושופכים קצת על התבנית עם החצי
ותבנית אחת ממלאים בשאר התערובת
ועכשיו: לתבנית הראשונה מזלפים מייפל שהיא מסיימת אפייה
לתבנית השנייה שופכים קצת שוקולד צ'יפס
בתבנית השלישית ליצור זיגזג עם הקרם הלבן והחום
ולתנור

עוגת שיש בחושה – מירי גולני

4 ביצים L שלמות
כוס וחצי (300 גר') סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1 כוס (240 מ"ל) שמן קנולה
1 כוס (240 מ"ל) מיץ תפוזים
1/2 כוס (120 מ"ל) מים
2 וחצי כוסות (350 גר') קמח לבן
1 שקית אבקת אפייה
להמיס במיקרוגל
100 גר' שוקולד מריר + 1 כף שמן קנולה

אופן הכנה:

1. במיקסר מקציפים ביצים, סוכר, ואבקת סוכר וניל במהירות גבוהה, 10 דקות לתערובת בהירה וסמיכה במרקם של מוס.
2. מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום ומסיפים שמן בזרם דק, תוך כדי הקצפה. באותו אופן מוסיפים מיץ תפוזים ומים.
3. מסירים מהמיקסר את קערת המיקסר .
4. מוסיפים לקערה את הקמת ואבקת האפייה ומקפלים עם לקקן, לאט עד לקבלת תערובת חלקה.
5. משטחים 3/4 מהתערובת בתבנית 20X30 או בתבנית קוגלהופ.
6. מוסיפים ל-1/4 מהתערובת הבהירה שנותרה בקערה, את השוקולד שהמסנו במיקרוגל, ומערבבים לאיחוד.
7. שופכים את תערובת השוקולד על התערובת הבהירה שבתבנית האפייה, מחדירים סכין חדה לעומק התערובת ומערבבים קלות עד שנוצרת דוגמת שיש (כמו בתמונה).
8. אופים בחום 160 מעלות (לא טורבו) במשך שעה ועשר דקות עד שהעוגה קפיצית וקיסם שננעץ בה יוצא כמעט יבש.
9. מצננים ומחלצים מהתבנית, אפשר לקשט באבקת סוכר לפני שמגישים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות