עוגיות תמרים מיוחדות לצאת הצום
אורה ארגוב משתפת אותנו במתכון מיוחד לעוגיות תמרים לצאת הצום.
מצרכים:
בצק:
200 גרם מחמאה בטמפרטורת החדר
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים
כף סוכר
4 כוסות קמח מנופה
1 אבקת אפייה
ממרח תמרים
קינמון
אבקת נס קפה
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
עוגיות תמרים נדירות ב-10 דקות
עוגיות תמרים מגולגלות מתכון שתמיד מצליח
עוגיות תמרים מגולגלות – מתכון מנצח
מתכון נוסף:
אופן הכנה:
1. לשים את המחמאה שמן ומים הכל יחד עם וו גיטרה במיקסר.
2. אחר כך מכניסים את שאר החומרים של הבצק.
3. לעטוף בניילון נצמד ולמקרר לשעה שעתיים לחלק ל-4 כדורים לרדד כול עלה על גבי נייר אפיה מקומח למלבן למרוח ממרח תמרים ומפזרים מעל קינמון כפית על כול רולדה כף אבקת נס קפה .
4. מגלגלים צמוד.
5. מניחים את הרולדה שלמה בתבנית וחותכים לעוגיות אבל לא עד הסוף.
6. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות , לא צריך להשחים להוציא כשזה רק מתחיל בפינות להשחים מעט. בהצלחה אורה