חיפוש

אקלרים מהממים מתכון מנצח

אקלרים מהממים מתכון מנצח

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

אקלרים מהממים מתכון מנצח

הילה ליברטי משתפת אותנו במתכון מהמם של אקלרים.

מצרכים:
כוס וחצי קמח תופח
1 כף סוכר
כוס וחצי מים
רבע כפית מלח
4 ביצים
חצי כוס שמן/מחמאה
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
מתכון לפחזניות שתמיד מצליחות
מתכון קל לפחזניות חלומיות
מתכון לפחזניות של פעם בחיים

מתכון נוסף:

אופן הכנה:
1. להרתיח מים שמן סוכר ומלח, עם הרתיחה לשפוך בבת אחת את הקמח לערבב עם כף עץ מעט בסיר ולהסיר מהאש.
2. להמשיך לערבב היטב , להכניס למיקסר עם וו גיטרה ולערבל /לקרר את הבצק עד שתגעו במיקסר ותראו שזה פושר ואין אדים. להתחיל להוסיף ביצה לתת ערבוב וכשהיא נטמעת להוסיף את השניה וכך את השלישית ,לפני הביצה הרביעית .
3. תקחו מהמיקסר חתיכת בצק ותמתחו בין שתי אצבעןת אם הוא נקרע תוסיפו עוד ביצה
4. להעביר הבצק לשקית זילוף עם פיה משוננת ניתן לעשות פחזניות או אקלרים.
5. לחמם תנור .
6. לאפות כ 25 דקות בחום של 180-190 מעלות
7. לראות שהן תפוחות וזהובות .להנמיך את המעלות ל 170-160 להשאיר תנור פועל ולפתוח מעט את דלת התנור. עם כף עץ להשאיר חריץ. לאפות כך עוד כ 7 דקות לאחר מכן להוציא.
8. לאחר שהן התקררו למלא בקצפת מתוקה/צמחית .מיכל קטן 250מ"ל , להקציף עם שתי כפות אינסטנט פודינג וניל וכף סוכר לקצפת יציבה .
תהנו:)הילה😚.
גנאש שוקולד ציפוי על האקלר:
1. חצי מיכל קטן שמנת מתוקה/ אפשרי גם קצפת צמחית וחפיסת שוקולד מריר.
2. לחמם בפולסים במיקרו את השמנת ועם תחילת הופעת בועות לשבור פנימה את השוקולד לערבב היטב ולקרר מעט .
3. את האקלרים לטבול בעדינות בגנאש השוקולד.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות