שבלולי קינמון מתכון נדיר
נאוה מלכה משתפת אותנו במתכון נדיר של שבלולי קינמון.
מצרכים:
לבצק:
חצי קילו קמח
כף שמרים יבשים
אבקת אפיה.
שקית איסטנט וניל
2 כפות סוכר
ביצה אחת
100 גרם חמאה רכה
גרידת לימון
קורט מלח
כוס חלב פושר
ללוש את כל מרכיבי הבצק 10 דקות במיקסר
להברשה:
ביצה עם כפית סוכר ומעט מים.
לסירופ:
כוס סוכר
כוס מים
מיץ מחצי לימון.
למילוי:
כוס סוכר חום דחוסה
כף קינמון
חמאה רכה
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
מאפה קינמון בדיוק כמו בקונדיטוריה מתכון קל
סינרול קינמון הכי רך ונימוח
סינרול קינמון הכי רך ונימוח
מתכון נוסף:
אופן הכנה:
1. ללוש את כל המרכיבים במיקסר עם וו לישה במשך 10 דקות.
2. הבצק קצת דביק וזה בסדר.
3. לכדרר לכדור יפה לשמן את הכדור לשים בקערה לכסות בנילון ולשים במקרר כל הלילה.
4. להוציא למשטח עבודה מקומח.
5. לחלק לכדורים.
6. לרדד לרבוע.
7. למרוח חמאה רכה.
8. לפזר סוכר חום עם קינמון.
9. לחתוך לרצועות.
10. לגלגל לשבלולים .
11. להניח על תבנית אפיה התפחה עד הכפלת הנפח זה בערך 40 דקות.
12. למרוח בביצה ולאפות ב190 מעלות בתנור שחומם מראש בערך רבע שעה או עד הזהבה.
13. שהעוגיות יוצאות מהתנור מברישים עם סירופ קר.