חיפוש

לחם ביתי רך במיוחד מתכון מטורף

לחם ביתי רך במיוחד מתכון מטורף

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

לחם ביתי רך במיוחד מתכון מטורף

סיגל נוריאני משתפת אותנו במתכון מטורף של לחם ביתי רך.

מצרכים:
1 קילו גרם קמח
2 כפות ורבע גדושות של שמרים
כפית מלח
2 ביצים מידה XL
2 כפות סוכר
1/2 כוס שמן פחות כף
2 כוסות מים חמימים
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
לחם של פעם מתכון של תומר תומס
לחם כוסמין מתכון מעלף וקל
לחם קווקזי נדיר מתכון קל

מתכון נוסף:

אופן הכנה:
1. בקערה/מיקסר מערבבים את קמח סוכר והשמרים ומוסיפים את המים הביצים והשמן ולשים מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש/לערב עד שנוצר בצק רך וחלק שנוח לעבודה .
2. מקמחים משטח עבודה ומניחים את הבצק לשים את הבצק כ5-10 דקות ,כל אחד לפי צורת הלישה שנוח לו או הטכניקות שלו בודקים אם הבצק לא דביק ונוח לעבודה רך וחלק .
3. מניחים את בצק בקערה ומשמנים אותו עם כפית שמן או תרסיס שמים מגבת מעל ומתפיחים כשעה עד שעה 1/4 עד שהבצק מכפיל את נפחו ומתנגש עם מה שעוטפים .
4. מוציאים את הבצק על משטח עבודה מקומח לשים אותו בצורה שנוח לכם או בטכניקות שלכם מרדדים את הבצק לנקניק ושמים בתבנית אינגליש קייק משטחים את הבצק בתבנית שלא יהיו בדפנות התבנית ריקות משמנים עם כפית שמן/תרסיס שמן מכניסים את הבצק שבתבנית לתוך שקית ניילון ומתפיחים עד שהבצק מגיע לגובה התבנית .
5. מוציאים את הבצק ומורחים בביצה מפזרים מעל תוספת שאוהבים לא חובה אופים את הבצק על 190 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהוא מקבל הזהבה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות