חיפוש

פאי פקאן משגע מתכון נדיר

פאי פקאן משגע מתכון נדיר

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

פאי פקאן משגע מתכון נדיר מתכון של בנה של ירדנה אברמוביץ פיבך.

מצרכים לקלתית:
2 כוסות קמח
100 גרם חמאה
100 גרם אבקת בוכר
1 ביצה

מצרכים למילוי:
חצי כוס סוכר חום כהה דחוס
320 גרם מייפל טהור
כוס וחצי פקאן דרוס
כוס וחצי פקאן שלם
100 גרם חמאה
רבע כוס סוכר לבן
כף שמנת מתוקה
3 ביצים
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים שאולי תרצו להכין:
קבב ביתי פשוט מושלם מתכון מעלף
עוגת שוקולד ציפס ב-5 דקות
עוגת שיש תפוזים ב-5 דקות לשבת

פאי פקאן מושקע – קרין גורן

אופן הכנה:
קלתית:
ממיסים את החמאה במיקרו לאחר מכן מערבבים את החמאה המומסת עם אבקת הסוכר תוך כדי ערבוב מוסמפים את הביצה לא להפסיק לערבב היות והעיסה חמה והיא תבשל את הביצה אם לא נערבב מהר. מוסיפים לאט את הקמח ומערבבים יש ללוש כמה שפחות. נקבל בצק ממש מתפרק לא לדאוג. נאחד את כול הגושים והפירורים לגוש אחד ונכניס למקרר ל 10 דקות. על ניילון נצמד נרדד את הבצק בצורת עיגול בעובי של פחות מחצי סנטים ונעביר אותו לתבנית. הבצק יתפרק!!!! לא להיבהל פשוט בעזרת אצבעית מהדקים ומתקנים .

מילוי:
ממיסים את הסוכר החום ביחד עם המייפל והחמאה מערבבים ומחלקים לשתי קערות נפרדות את אחת הקערות משאירים בצד .
לוקחים את הקערה השניה ממתינים כמה דקות כדי שתתקרר קצת למצב חמים.
מערבבים בלי הפסקה בזמן שמוסיפים 3 בייצים ולאחר מכן מוסיפים את הסוכר הלבן ואת הפקאנים הגרוסים. מערבבים טוב מוזגים את המלית לבצק שהכנו בתבנית. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 30 דקות.
בינתיים לוקחים את הקערה השנייה שהשארנו ווסיפים לה כף שמנת מתוקה מערבבים. לאחר 30 דקות מוציאים את הפאי מסדרים עליו את הפקאנים השלמים בצורה יפה ומוזגים את תכולת הקערה השנייה על הפקאנים ומכניסים לתנור לעוד 10 דקות מוציאים מקררים מומלץ להכניס למקרר למשך 3 שעות ובתאבון

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות