1/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול
הסלט הכי טעים ברשת
אומרים שאירוח הוא כרטיס הביקור שלכם. אז אם אתם מתכננים לארח בקרוב, אל תשכחו לספק לאורחים שלכם את הטוב ביותר, גם בסלט.
סלט הוא מרכיב חשוב בארוחה, והוא יכול לשדרג אותה לטעימה במיוחד, בריאה ומיוחדת. יש סלטים רבים ומגוונים שניתן להכין, אך ללא ספק הסלט הזה הוא הטעים ביותר.
מתכון של מורן תורגמן.
מצרכים:
חצי חבילה פטרוזיליה וכוסברה קצוצים
3-4 גבעולי כרפס חתוך דק
חופן עלי כרפס קצוצים
חופן פיצוחים(קשיו, אגוזי מלך, פקאן..) קצוצים גס
חופן שזיפים שחורים קצוצים
חופן חמוציות
לרוטב:
מיץ מלימון אחד
מלח ופלפל לפי טעם
שמן זית בכמות הלימון
כף חומץ בלסמי
שתי כפות סילאן
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
סלט בוראטה: קלאסיקה איטלקית מענגת עם טוויסט מודרני
סלטים מעניינים לשבת קלים להכנה
סלט כרובית בטחינה מתכון מעלף
למה במסעדות הסלטים טעימים יותר? | 2 מתכונים – רועי דהאן
אופן הכנה:
- מערבבים בקערה את עלי הפטרוזליה, הכוסברה, הכרפס,עלי כרפס, הפיצוחים, השזיפים והחמוציות.
- בקערה נפרדת מערבבים את מיץ הלימון, המלח, הפלפל, שמן הזית, חומץ הבלסמי והסילאן.
- יוצקים את הרוטב על הסלט לפני ההגשה ומערבבים היטב.
- מגישים מיד.