2.3/5 - למתכון דירוג של 3 חובבי בישול

היי, חברים. היום, יש לי פינוק מיוחד עבורכם – מרק בורשט הונגרי טעים ולבבי. זה לא סתם מרק; זו קערה מלאה בהיסטוריה, טעם וטוב. אז בואו נצלול ישר פנימה!

קצת על מרק בורשט הונגרי
בורשט הונגרי (בעברית: חמיצה), לא להתבלבל עם בני דודיו האוקראיני או הרוסי, הוא טוויסט ייחודי למרק הסלק הקלאסי. מאמינים שמקורו בהשפעת המטבח האוקראיני והרוסי על הונגריה. מה שמייחד אותו הוא הכשרון ההונגרי של הוספת פפריקה ומרכיבים מקומיים אחרים.

רכיבים

הוראות בישול שלב אחר שלב

  1. מטגנים ירקות: בסיר גדול מטגנים את הבצל, הגזר והפלפל עד לריכוך.
  2. מוסיפים סלק ועגבניות: מערבבים פנימה את הסלק והעגבניות המגוררות. מבשלים כ-5 דקות.
  3. זמן מרק: יוצקים פנימה את המרק. מוסיפים את השום, הפפריקה, עלה הדפנה, המלח והפלפל.
  4. מבשלים: נותנים לזה להתבשל כ-45 דקות או עד שהסלק רך.
  5. מגישים: מצקת לקערות, מעליה כף שמנת חמוצה ומפזרים שמיר טרי.

יתרונות תזונתיים
המרק הזה הוא מעצמה תזונתית!

חלופות תזונתיות

טיפים להעלאת הבורשט שלך

והנה, קערת מרק בורשט הונגרי חמים ומנחם, מושלם לערבים הקרירים האלה או כשאתם רק צריכים חיבוק בקערה. זכור, בישול הוא הכל על ניסוי ולהנות, אז אל תהסס לשנות את המתכון לפי טעמך. בישול שמח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות