דרגו את המתכון

עוגת קרמבו מנצחת: חגיגה של טעמים ומרקמים

זוכרים את הקיץ הישראלי? את טעמו המתוק-מריר של קרמבו קר וקפוא? עכשיו דמיינו את אותו הטעם, רק בעוגה עשירה ומפנקת! עוגת קרמבו היא קינוח מושלם לכל אירוע, חגיגה או סתם יום של פינוק. היא משלבת בין בסיס פריך, קרם שוקולד עשיר, קרם וניל רך וקישוט מרשים של קרמבו שלמים.

מקור המתכון:

המתכון הזה הוא פרי יצירתי שלי, נולד מתוך אהבה גדולה לקרמבו ולעוגות. ניסיתי וריאציות רבות עד שהגעתי למתכון המושלם, שמשלב בין כל הטעמים והמרקמים בצורה מושלמת.

מתכון של מיטל חיות.

רשימת מרכיבים:

לבסיס:

לשכבת קרם שוקולד:

לשכבת קרם וניל:

הוראות הכנה:

  1. הבסיס: שוברים את הפתי בר, עוגיות לוטוס ואגוזים לפירורים. מערבבים עם החמאה המומסת ומהדקים בתבנית.
  2. שכבת קרם שוקולד: מניחים מעל הבסיס 11 יחידות קרמבו. מקציפים את השמנת מתוקה עם השמנת חמוצה, פודינג שוקולד וחלב, ולשפוך מעל. נותנים כמה מכות על הקרש חיתוך כדי שהכל יתמלא באחידות סביב הקרמבו.
  3. שכבת קרם וניל: מקציפים את השמנת מתוקה עם השמנת חמוצה, פודינג וניל וחלב, ולשפוך מעל.
  4. הקפאה: מכניסים למקפיא לכמה שעות עד להתייצבות העוגה.

טיפים:

וריאציות ושיפורים:

דרגת קושי: קל-בינוני

זמן הכנה: כשעה

הצעות הגשה:

יתרונות תזונתיים:

לסיכום:

עוגת קרמבו היא קינוח מושלם לכל מי שאוהב טעמים ומרקמים עשירים. היא קלה להכנה, מרשימה ויפה, ותגרום לכל אורח להתפעל. אז למה אתם מחכים? לכו להכין אותה כבר היום!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות