5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

סלט מנגו תאילנדי הוא מנה מרעננת ותוססת שמתפקעת בטעמים מתוקים, חמוצים וחריפים.

סלט זה משלב את הפריכות של ירקות טריים עם מתיקות טרופית של מנגו בשל, ויוצר הרמוניה מענגת של טעמים ומרקמים.

בין אם מוגש כתוספת או כמנה עיקרית קלה, סלט מנגו תאילנדי בטוח יאיר כל ארוחה עם המשיכה האקזוטית שלו.

כמה זמן להכין סלט מנגו תאילנדי:

כ-20 דקות

איך מכינים סלט מנגו תאילנדי – המרכיבים:

לרוטב:

איך מכינים סלט מנגו תאילנדי – השלבים:

1. טורפים בקערה קטנה את מיץ הליים, רוטב הדגים או התמרי, סוכר חום או סוכר קוקוס ופלפל צ'ילי אדום קצוץ להכנת הרוטב.
2. בקערת ערבוב גדולה, מערבבים את המנגו הג'וליאן, המלפפון, הגזר, הפלפל האדום והבצל האדום.
3. מוסיפים לקערה עם הירקות את עלי הכוסברה והנענע הקצוצים.
4. יוצקים את הרוטב המוכן על מרכיבי הסלט שבקערה.
5. זורקים בעדינות את הסלט עד שכל המרכיבים מצופים היטב ברוטב.
6. טועמים את הסלט ומתקנים תיבול, מוסיפים עוד מיץ ליים, רוטב דגים או תמרי, סוכר או פלפל צ'ילי לפי הצורך כדי להגיע לאיזון הטעמים הרצוי.
7. לאחר שהסלט מתובל לפי טעמכם, מעבירים אותו לצלחת הגשה או לצלחות אישיות.
8. אם רוצים, מפזרים מעל הסלט את הבוטנים הקלויים המרוסקים לתוספת מרקם ואגוזים.
9. הגישו מיד את סלט המנגו התאילנדי כמתאבן או כתוספת מרעננת, ותיהנו מהטעמים התוססים והמרקמים הפריכים שלו.

סלט מנגו תאילנדי זה הוא שילוב מושלם של טעמים מתוקים, חמוצים, מלוחים וחריפים, מה שהופך אותו לתוספת מענגת לכל ארוחה. בין אם תהנו לבד או בשילוב עם המנות התאילנדיות האהובות עליכם, הסלט הזה בטוח ירשים בטעמו האקזוטי וההצגה הצבעונית שלו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות