דרגו את המתכון
קרפ צרפתי קל ומהיר של תומר תומס
מצרכים להכנת קרפ צרפתי:
כוס קמח
1 ביצה
כוס חלב
1 סוכר וניל
אופן הכנה:
1. שמים במעבד מזון או טורפים ידנית את הקמח,ביצים,סוכר וניל והחלב עד לקבלת עיסה אחידה.
2. מחממים את המחבת ומשמנים קלות.
3. יוצקים למחבת את הבלילה וברגע שהחלק התחתון של הקרפ מזהיב הופכים את הקרפ.
4. מסירים מהמחבת ומורחים את הממרח האהוב (נוטלה/שחר או כל ממרח אחר ) מקפלים ומגישים.
מתכון נוסף לקרפ צרפתי כמו בקניון