חיפוש

מתכון לפנקייק בננה ושיבולת שועל- בריאות מתוקה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מתכון לפנקייק בננה ושיבולת שועל- בריאות מתוקה

בסדר, תתכוננו למסע פנקייק שאין כמותו! היום, אנחנו צוללים לתוך העולם של פנקייק בננה ושיבולת שועל – תענוג ארוחת בוקר שהוא לא רק טעים אלא גם מכיל אגרוף תזונתי.

דמיינו את זה: בוקר נעים, חשק לפנקייק וצרור בננות בשלות שוכבות מסביב. זו הלידה של פלאי הפלג'ק האלה. זה כמו שמישהו אמר, "בואו ניקח את ארוחת הבוקר לרמה חדשה לגמרי." והוואי, לביבות בננה ושיבולת שועל נולדו. הם כמו פנקייקים רגילים, אבל עם טוויסט פירותי ובוסט בריאותי.

רכיבים:

  • 2 בננות בשלות (כמה שיותר בשלות, יותר טוב)
  • 1 כוס שיבולת שועל מגולגלת
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס חלב
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית קינמון (כי למה לא)
  • קורט מלח
  • חמאה או שמן לבישול

אפשרויות חלופיות:

לחברינו הכשרים או לכל מי שיש לו העדפות תזונתיות, אל חשש! החליפו את החלב הרגיל בחלב שקדים או סויה, והשתמשו במרכיבים בעלי כשרות. זה מתכון גמיש, אז תגרום לו לעבוד בשבילך.

יתרונות תזונתיים:

  • עכשיו, בואו נדבר על הדברים הטובים. הפנקייקים האלה לא רק טעימים; הם מעצמה של חומרים מזינים. 
  • בננות מביאות מתיקות טבעית ואשלגן למסיבה, בעוד ששיבולת שועל מוסיפה סיבים תזונתיים ושומרת על מלאות ואנרגיה. 
  • ביצים נותנות לך דחיפה של חלבון, וכולנו יודעים שחלב הוא גן עדן לסידן. זה בעצם צוות גיבורי על ארוחת בוקר.

מנות וזמן: מתכון זה מניב כ-8 פנקייקים בגודל בינוני, מושלם לארוחת בוקר משפחתית או לארוחת בראנץ' סולו. מההתחלה ועד הסוף, אתה מסתכל על 20 דקות בערך. מהיר וקל – השילוב הטוב ביותר לבקרים רעבים.

רמת קושי: בסולם של קל לקשה, זה קל. אם אתה יכול לרסק בננות ולערבב דברים בקערה, אתה זהוב. שום מדע טילים לא מעורב, רק קסם פנקייק.

טיפים לשלמות:

  • מועכים את הבננות ביסודיות – לביבות גושיות הן כל כך בעונה שעברה.
  • הניחו לבלילה לשבת כמה דקות לפני הבישול. זה כמו מסיבת טעם בקערה הזו.
  • מבשלים על אש בינונית. סבלנות היא המפתח; פנקייקים שרופים הם לא המטרה.
  • ניסוי עם תוספות! פירות יער טריים, טפטוף דבש או כוס יוגורט יווני – תתפרע.

הנה לכם – לביבות בננה ושיבולת שועל קלות, טעימות וקצת מורדות ארוחת בוקר. אז, תפסו את המרית ותנו להתהפך!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות