דרגו את המתכון
שרה יוסף משתפת אותנו במתכון שלה לקובה בורגול מושלמת.
- 3 כוסות בורגול דק
- 1 כוס קמח
- 1 כוס קמח מצה או סולת
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית כורכום
- 1/4 כפית פפריקה
- 1כף שמן
- מילוי
- 2 בצלים יבשים קצוצים
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 ק"ג בשר טחון
- 1/2 כפית פפריקה חריפה אפשר מתוק
- 1/2 כפית כמון
- אפשר להוסיף צנוברים
אופן ההכנה
- לשים את הבורגול בקערה ולהשרות עם מים מהברז ולחכות רבע שעה .
- לסנן להוסיף את הקמח עם התבלינים ולהוסיף בערך 2 כוסות מים וללוש היטב עם הידיים לקבלת בצק נעים .
- את המילוי צריך להכין לפני ולקרר .
- לטגן בצל עד להזהבה להוסיף את הבשר והתבלינים ולטגן עד לקבלת צבע חום .
- הרכבת הקובות .
- לשים קערית עם שמן ולשים מעט בייד ואז.
- לקחת מעט מהבצק ולפתוח לשים כפית מילוי ולסגור היטב .
- להניח בתבנית על נייר אפיה ולסדר את כולם ,אפשר ישר לטגן אני ממליצה להקפיא ואז לטגן .
- מומלץ להגיש עם סלט עגבניות ועמבה למי שאוהב