דרגו את המתכון
אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לסלט כרוב ברוטב אסייתי
- 1 כרוב לבן
- שליש כוס שמן קנולה
- שליש כוס חומץ
- שליש כוס רוטב סויה
- 2 כף סוכר
- 200 גרם שומשום
אופן ההכנה:
- קוצצים את הכרוב לרצועות דקות ומעבירים לקערה גדולה.
- מערבבים את השמן, חומץ, רוטב סויה וסוכר, שופכים על הכרוב ומערבבים..
- קולים במחבת ללא שמן את השומשום כ- 2 דקות, שלא יישרף, רק ישחים מעט, מוספים לקערה ומערבבים היטב..
- מצננים במקרר מס' שעות לספיגת טעמים..