דרגו את המתכון
תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לשניצל וינאי מושלם.
מצרכים:
- קמח
- פרורי לחם
- 4 ביצים
- פלפל שחור
- מלח
- כף חרדל דיזון
- כף שום כתוש
- נתח בשר של שייטל או סינטה או כתף או פילה בקר חתוך לפרוסות של חצי סנטימטר (יש לחתוך את הבשר נגד כיוון הסיבים)
אופן הכנה:
- שמים את פרוסת הבקר בין 2 ניילונים להפרדה ודופקים עד שמתקבל שניצל דק(כל התהליך מודגם בסרטון שלמטה) וחוזרים על התהליך עם שאר הפרוסות מכסים ושמים בצד.
- מוסיפים לביצים את החרדל דיזון והשום הכתוש וטורפים לבלילה אחידה.
- לקמח מוסיפים את המלח והפלפל ומערבבים היטב.
- לוקחים פרוסת בקר שטוחה,טובלים בקמח המתובל ומנערים ואז טובלים בבלילת הביצים ואז טובלים בפרורי לחם וחוזרים על הפעולה עם יתר הפרוסות.
- במחבת עמוקה עם שמן שהתחמם את השניצל עד להזהבה משני הצדדים ואז מעבירים לרשת שנמצאת מעל תבנית עם נייר אפיה.
- מגישים לצד מיונז קטשופ או חרדל.