דרגו את המתכון

תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לתפוח מסוכר.

מצרכים:

אופן הכנה:

  1. בסיר שמים את הסוכר ומוסיפים כוס של מים ומערבבים היטב.
  2. מוסיפים לסיר כוס גלוקוז ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב.
  3. בינתיים נועצים את המקלות או כפיות בתפוחים (לא עד הסוף), להכניס מהצד התחתון של ההתפוח.
  4. בינתיים ממשיכים לערבב את בסוכר בסיר.
  5. כאשר מגיע לרתיחה מחכים עד שיהיו בועות קטנות (בהתחלה הבועות גדולות) (אפשר למדוד במדחום שזה מגיע ל-150 מעלות)
  6. כאשר הסוכר בסיר מקבל גוון צהבהב קרמלי טיפה ויש בועות קטנות ואז מכבים את האש ונותנים לזה 3-4 דקות להתקרר ואז מוסיפים את הצבע המאכל עד שמגיעים לגוון הרצוי ומערבבים היטב ונותנים לזה להתקרר משהו כמו 10 דקות עד שזה פושר.
  7. חשוב לפני שטובלים את התפוחים לשטוף היטה ולייבש היטב .
  8. טובלים את התפוח עם המקל בסירופ ומוציאים ומניחים על תבנית עם נייר אפייה משומן קלות ונותנים לזה להתקרר.
  9. אורזים ומגישים.
  10. במידה ונשאר מהסירופ ניתן לעשות סוכריות כפי מוצג בסרטון.

סרטון המדגים את כל שלבי ההכנה של התפוח מסוכר:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות