חיפוש

קציצות טונה ברוטב מושלם  מקופסא של שימורים – תומר תומס

קציצות טונה מקופסא ברוטב
תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לקציצות טונה מקופסא.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

3.1/5 - למתכון דירוג של 11 חובבי בישול

קציצות טונה ברוטב מושלם  מקופסא של שימורים – תומר תומס

תומר תומס משתף אותנו במתכון של קציצות טונה ברוטב מושלם  מקופסא של שימורים .
מתכון משפחתי אהוב לקציצות טונה ברוטב עגבניות, שום ותבלינים. הקציצות רכות ועסיסיות והרוטב עשיר ומתובל. מתאים לארוחה טעימה לכל המשפחה.
קציצות טונה ברוטב הן מנה קלאסית ומהירה להכנה, שמתאימה לילדים ולמבוגרים כאחד. הן עשויות מחבילת טונה שימורים, ביצים, פירורי לחם, בצל, שום, תבלינים ועוד. ניתן להגיש אותן עם מגוון של תוספות, כמו אורז, פירה או סלט.

הנה כמה טיפים להכנת קציצות טונה ברוטב מוצלחות:

  • השתמשו בטונה איכותית. טונה שימורים טובה תהיה עסיסית וטעימה יותר.
  • ערבבו היטב את כל החומרים לפני הרכבת הקציצות. זה יעזור להבטיח שהן יהיו אחידות ויציבות.
  • אל תדחסו את הקציצות מדי. קציצות דחוסות מדי יתקשו יותר בזמן הטיגון.
  • תנו לקציצות להתחמם היטב לפני ההגשה. זה יעזור להבטיח שהן יהיו חמות וטעימות.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת הקציצות טונה מקופסא:

מצרכים:

  • לקציצות:
  • 2 קופסאות טונה (לסחוט מהשמן או המים במקרה של טונה במים)
  • 1 פרוסת לחם מושרית במים למשך 5 דקות ואז סוחטים אותה היטב
  • חצי בצל קצוץ דק (לסחוט מנוזלים)
  • רבע צרור כוסברה קצוץ
  • 1 ביצה לארג'
  • 2 שיני שום כתושות
  • מעט פלפל חריף קצוץ דק (לא חובה)
  • חצי כף מרק עוף פרווה
  • חצי כף פפריקה
  • חצי כף כמון
  • לרוטב:
  • חצי קופסא של גרגירי חומוס
  • חצי כוס של מחית עגבניות
  • חצי ראש של שום מחולק לשיניים
  • רבע צרור כוסברה קצוץ
  • מעט פלפל שאטה (לא חובה)
  • 1 גמבה קצוצה גס
  • 1 פלפל חריף (לא חובה)
  • 1 כפית סוכר
  • כף פפריקה
  • מים עד לכיסוי הירקות

אופן הכנה:

  1. בקערה שמים את כל חומרי הקציצות:טונה,פרוסת לחם,בצל קצוץ,כוסברה,ביצה,שיני שום כתושות,פלפל חריף,מרק עוף פרווה,פפריקה,כמון ומערבבים לעיסה אחידה.
  2. יוצרים מהעיסה קציצות,משטחים מעט ומטגנים בשמן עמוק מ-2 הצדדים עד להזהבה ומעבירים לצלחת עם נייר סופג.
  3. מתחילים בהכנת הרוטב: בסוטאז (סיר שטוח) מתחילים בטיגון הגמבה והפלפל החריף עם מעט שמן.
  4. מוסיפים לסיר את מחית העגבניות עם כפית סוכר,מוסיפים את השום,כוסברה,גרגירי חומוס וכף פפריקה ומערבבים מעט ומוסיפים עד לכיסוי הירקות ונותנים להתבשל למשך 5 דקות.
  5. מוסיפים את הקציצות לרוטב ומבשלים למשך 7-8 דקות ואז מגישים.

קציצות דגים וטונה חן במטבח

 

מתכונים נוספים:

קציצות טונה מהירות מתכון

קציצות טונה מתכון של פעם בחיים

פירה עם קציצות טונה

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות