דרגו את המתכון
עוגת ביסקוויטים של פעם
פתי בר (600 גרם – מרוסק גס)
1 כוס סוכר
½ כוס קקאו
1 כפית תמצית וניל
חמאה (150 גרם )
1 כוס מים
ציפוי:
שמנת מתוקה (100 מ"ל)
1 חבילה שוקולד מריר (100 גרם )
עוגת גבינה קרה עם ביסקוויטים
עוגת ביסקוויטים טירמיסו מושלמת
עוגת ביסקוויטים מתכון מנצח
אופן הכנה:
- לרסק את הביסקוויטים גס.
- בסיר קטן להרתיח את הסוכר כוס קקאו תמצית וניל חמאה והמים.
- לשפוך את השוקולד על הפתי בר.
- לשפוך את התערובת לתבנית ולשים בקירור חצי שעה לפחות.
- להרתיח 100 מיל שמנת מתוקה.
- לשבור בפנים 100 גרם שוקולד מריר.
- לערבב היטב ולשפוך על העוגה.
- לקשט עם מה שאוהבים קוקוס או אגוזים שקדים טחונים סוכריות צבעוניות מה שבא לכן.
מתכון נוסף לעוגת ביסקוויטים של חן במטבח: