חיפוש

שיפודי סלמון בטריאקי עם שומשום

שיפודי סלמון בטריאקי

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

שיפודי סלמון בטריאקי עם שומשום

שיפודי סלמון של נועם זיגדון:

מתכון נוסף של שיפודי סלמון בטריאקי עם שומשום של איילת שלמה:

מצרכים:

סלמון ללא עור חתוך לקוביות בינוניות
שיפודים קטנים
שמן זית
לתיבול: חצי כוס צ'ילי מתוק
2 כפות טריאקי/ ברביקיו
מיץ מלימון אחד
לפיזור: שומשום שחור ולבן
לשעועית: חבילת שעועית ירוקה שלמה שטופה ומסוננת
3 כפות שמן
מלח
פלפל שחור גרוס

מתכונים נוספים של סלמון:
סלמון אפוי בתנור עם ציפוי מושלם
סלמון בטריאקי מתכון מושלם
יקיטורי סלמון – תומר תומס

אופן הכנה:
1. חותכים את הסלמון לקוביות ומשפדים 2-3 חתיכות בשיפוד. מחממים שמן זית במחבת על אש גבוהה ומניחים את השיפודים על המחבת 2 דקות מכל צד.
2. בינתיים מכינים את הרוטב המתובל בכלי טיפה רחב ועמוק טריאקי, צ'ילי, מיץ לימון. טובלים את השיפודים החמים בתוך הרוטב מכל הכיוונים ומשאירים עד ההגשה. מפזרים מעל שומשום בצבעים.
3. לשעועית: לחמם שמן בסיר להניח את השעועית השטופה והמסוננת לערבב ולתת בישול של 5 דקות. להוסיף מלח ופלפל שחור ואפשר גם שומשום. ומבשלים 3 דקות עד שהשעועית לא רכה מידי אלא קראנצ'ית.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות