חיפוש

עוגת שמרים משגעת

עוגת שמרים משגעת

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

עוגת שמרים משגעת

שרה בן ניסן משתפת מתכון מושלם של עוגת שמרים משגעת.

מצרכים:
200 גרם מרגרינה (נטורינה)
1 כוס מים רותחים
2 חלמונים
2 כפות שמרים יבשים
1 כוס מים מהברז
¾ כוס סוכר
1 קילו קמח
1 כף תמצית וניל
שוקולד נוטלה
אגוזי מלך
לסירופ:
¾ כוס סוכר
¾ כוס מים
מעט מיץ מלימון
אופן הכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
עוגת שמרים שוקולד מתכון קל
עוגת שמרים שוקולד מנצחת -מתכון קל
עוגת שמרים גבינה מושלמת

מתכון נוסף עם סרטון של קרין גורן של עוגת שמרים משגעת שנשארת טריה כל השבוע:

אופן הכנה:
1. שמים בצלחת את נטורינה ומכניסים למיקרו ל-30 שניות.
2. לקערת המיקסר מוסיפים את השמרים, כוס מים, קילו קמח, סוכר, תמצית וניל, ואת הנטורינה הנמסה שערבבנו עם כוס מים רותחים ושני חלמונים.
מערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
3. שמים את הבצק לתפיחה ומעליו שקית ניילון עם מגבת יבשה.
4. לאחר מכן מחלקים את הבצק ל-8 חלקים, מרדדים ופותחים לעלה.
5. מורחים שוקולד נוטלה בנדיבות, ואז מגלגלים ושמים בצד.
6. מרדדים עוד עלה ומורחים נוטלה, ואז מניחים מעל החלק הראשון וקולעים כמו בסרטון. מסדרים בתבנית.
7. בינתיים מכינים את הסירופ – בסיר שמים ¾ כוס סוכר, ¾ כוס מים, ומעט מיץ מלימון שסוחטים. מבשלים על האש למשך 10-15 דקות.
8. מורחים את העוגות בביצה, ואז מכניסים לאפייה בטורבו בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 20-30 דקות בערך.
9. מורחים בסירופ סוכר מעל.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות