ממתק שוקולד קוקוס מתכון מנצח
מרים טויזר משתפת אותנו במתכון מושלם של ממתק שוקולד קוקוס.
מצרכים:
לשכבת השוקולד-
500 גרם עוגיות טחונות
1 כוס מים
6 כפות קקאו
½1 כוסות סוכר
לשכבת הקוקוס-
200 גרם קוקוס טחון
200 גרם מרגרינה
300 גרם אבקת סוכר
אופן הכנה מופיע בהמשך
מתכונים נוספים :
עוגת שמרים שוקולד מתכון קל
קינוחי כוסות בקלי קלות – מוס שוקולד
עוגת שוקולד פשוטה לילדים
מתכון נוסף עם סרטון של גלילת שוקולד קוקוס של מיכל לוי:
אופן הכנה:
לשכבת השוקולד:
1. בסיר על אש בינונית להמיס: מים, קקאו, וסוכר,לאחר שהכל נמס להוסיף את העוגיות הטחונות.
לשכבת הקוקוס:
1. במיקסר לערבב בעזרת וו גיטרה את המרגרינה אבקת הסוכר, והקוקוס לתערובת אחידה.
2. לשמן את המערוך היטב ולשטח על נייר אפיה את תערובת השוקולד לגודל הנייר אפייה, את הפינות הפחות יפות לחתוך בעזרת גלגלת לאחר מכן לשטח את תערובת הקוקוס מעל שכבת השוקולד,לחצות ל-2 מלבנים שווים ולגלגל בזהירות לצורת רולדה, ולהקפיא, לפני ההגשה לחתוך בעזרת סכין חדה .