חיפוש

צלי כתף בתנור מתכון מושלם לחג

צלי כתף בתנור מתכון חגיגי

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

צלי כתף בתנור מתכון מושלם לחג

איטל איטלי משתפת אותנו במתכון מושלם של צלי כתף בתנור.

מצרכים:
צלי כתף פרוס אצל קצב 1 ס"מ עובי (עובי הצלי מעיד על העסיסיות)
קורט מלח פלפל שחור גרוס
שמן זית (בהתאם לכמות הצלי.)
מרינדה:
2 כפות חרדל דיז'ון חלק
מיץ מלימון אחד סחוט או תפוז
2 כפות דבש
2 כפות סילאן
1 כף רכז רימונים
קורט מלח
קורט ראס אל חנות
כף פפריקה אדומה
לציפוי:
כף חרדל דיז'ון גרגרים ופלפל שחור גרוס לפיזור
אופן הכנה מופיע בהמשך.







אופן הכנה:
1. לאחר שביקשנו מהקצב שיפרוס לנו את הצלי כתף נפשיר אותו נשמן אותו בשמן זית מלח ופלפל ונצרוב במחבת כל צד דקה
ונוציא לתבנית.
2. לבנתיים נכין את המרינדה ונקרר את הפרוסות בשר ניקח את הצלי וכל חתיכה נטבול במרינדה ונעמיד ישר בתבנית עם נייר אפייה לאחר שסיימנו לטבול את כל הפרוסות נמרח כף חרדל דיז'ון גרגרים ופלפל שחור גרוס
3. נעטוף היטב ונכניס ללילה למקרר
4. יום למחרת נוציא נכניס לתנור חם ל3-3.5 שעות 170 מעלות עד שהבשר רך
5. 10 דק לפני שהשלוש שעות עוברים, ניתן עוד 15 דק טורבו ללא נייר כסף מעל

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות