אופן הכנה:
1. לאחר שביקשנו מהקצב שיפרוס לנו את הצלי כתף נפשיר אותו נשמן אותו בשמן זית מלח ופלפל ונצרוב במחבת כל צד דקה
ונוציא לתבנית.
2. לבנתיים נכין את המרינדה ונקרר את הפרוסות בשר ניקח את הצלי וכל חתיכה נטבול במרינדה ונעמיד ישר בתבנית עם נייר אפייה לאחר שסיימנו לטבול את כל הפרוסות נמרח כף חרדל דיז'ון גרגרים ופלפל שחור גרוס
3. נעטוף היטב ונכניס ללילה למקרר
4. יום למחרת נוציא נכניס לתנור חם ל3-3.5 שעות 170 מעלות עד שהבשר רך
5. 10 דק לפני שהשלוש שעות עוברים, ניתן עוד 15 דק טורבו ללא נייר כסף מעל