אופן הכנה:
1. להמיס שוקולד חלב, ולמרוח בתבנית סיליקון מלבן או תבנית קינדר מיוחדת, להפוך ולנער את יתרת השוקולד, ולהקפיא לכ 10 דקות..
2. להקציף חלבון עם סוכר, מוסיפים חלמונים, קמח, קקאו, תמצית וניל, תמצית אגוזי לוז
3. לרפד תבנית תנור בנייר אפיה, לרסס שמן ולצקת את התערובת
4. אופים כ20 דקות 170 מעלות
5. להוציא מהתנור ומיד לגלגל את העוגה ומחלצים מהנייר…
6. להקציף שמנת מתוקה, אבקת מוס נוגט, לפתוח את העוגה, למרוח מהקצפת ושוב לגלגל.
7. להוציא את התבנית מהמקפיא, להכניס את העוגה, לכסות עם יתרת השוקולד, ושוב להחזיר למקפיא 10 דקות..
8. להפוך את העוגה על מגש, ולחלץ מהתבנית בעדינות
9. ממסים שוקולד חלב, מעבירים לשקית זילוף, גוזרים חור קטן ומזלפים
10. אפשר גם להניח שוקולד קינדר לקישוט וגם לפזר מעט אגוזי לוז קצוצים מלמעלה…