עוגת ביסקוויטים מושלמת מתכון קל
מרסל אזולאי משתפת אותנו במתכון משולם וקל של עוגת ביסקוויטים.
מצרכים:
לעוגה:
2 שרוולים פתי בר בטעם וניל (500 גרם)
2 שרוולים פתי בר בטעם שוקו (500 גרם)
2 מיכלי שמנת מתוקה (500 מ"ל)
2 חבילות אינסטנט פודינג וניל (160 גרם)
2 כוסות חלב
2 כפות גבינה לבנה
½1 כוסות מים
1 כף נס קפה
להכנת הגנאש:
2 חפיסות גרם שוקולד מריר (200 גרם)
½ מיכל שמנת מתוקה (125 גרם חלבי / פרווה)
אופן הכנה מופיע בהמשך
מתכונים נוספים:
עוגת ביסקוויטים ללא אפיה קלה להכנה
עוגת ביסקוויטים עד חצות שתחסלו ברגע
עוגת ביסקוויטים של מיליון דולר ללא אפיה
מתכון נוסף של עוגת ביסקוויטים:
אופן הכנה:
להכנת העוגה:
1. בקערה להוסיף מים וכף נס קפה. להרטיב את הפתי בר בטעם וניל.
2. לסדר בתבנית את הפתי בר בטעם וניל בשתי שכבות אחת מעל לשנייה.
3. להקציף את שתי קופסאות השמנת המתוקה יחד עם האינסטנט בטעם וניל, החלב, והלבנה.
4. להניח מעל שתי שכבות הפתי בר ולשטח.
5. מעל הקצפת, לסדר היטב את שתי שכבות הפתי בר בטעם שוקו.
להכנת הגנאש:
1. להרתיח שמנת מתוקה על להבת הגז, להוריד מהלהבה, להוסיף את השוקולד מריר.
2. לכסות בעזרת מכסה למספר דקות לאחר מכן לערבב.
3. לשפוך את הגנאש מעל העוגה ולישר, ואז להכניס למקפיא.