נאגטס גבינות עם תפו"א וכרובית מתכון מיוחד
נאוה מלכה משתפת אותנו במתכון מיוחד של נאגטס גבינות עם תפו"א וכרובית.
מצרכים:
1 כרובית (מפורקת לפרחים)
2 תפוחי אדמה (קלופים חתוכים)
3 ביצים
½ כוס פירורי לחם
מלח (קורט)
פלפל שחור (לפי הטעם)
אבקת מרק עוף (לפי הטעם)
למילוי:
100 גרם גבינה מוצרלה מגורדת (לפי הטעם)
50 גרם גבינה בולגרית
50 גרם גבינה צהובה מגורדת (או כל גבינה שאתם אוהבים)
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
קציצות כרובית מתכון מדהים
סלט כרובית ממכר – מתכון מנצח
כרובית מטוגנת בבלילה בטעם חמוץ מתוק
מתכון נוסף :
אופן הכנה:
1. לבשל את הכרובית עם מים מלח וכפית חומץ עד להתרככות בערך 10 דקות.
2. לשטוף לסנן.
3. לבשל את תפוחי האדמה עד להתרככות.
4. לסנן טוב למעוך הכל כמו פירה.
5. להוסיף ביצים טרופות פירורי לחם ותבלינים.
6. להניח במקרר להתייצבות ועדיף לילה שלם.
7. את הגבינות לערבב ביחד.
8. עם ידיים רטובות לקחת פיסות מהעיסה לשטח על כף היד למלא בגבינות ולסגור לכדרר.
9. לעבוד כל הזמן עם ידיים רטובות.
10. בקערה לשים ביצה קערה שניה פירורי לחם עם שומשום.
11. לטבול בביצה אחר כך פירורי לחם ולטגן בשמן חצי עמוק.