דרגו את המתכון
בורקס טורקי נדיר ב-5 דקות
אתי ממן משתפת אותנו במתכון מושלם של בורקס טורקי במילוי תרד וגבינה צפתית.
מצרכים:
1 חבילה בצק עלים טורקי
1 חבילה עלי תרד
1 קופסא גבינה צפתית
1/4 כוס שמן טחינה
1 יחידה בצל ירוק
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
בורקס בשר מתכון היסטרי
בורקס בשר מתכון מיוחד
בורקס גבינה מתכון מהיר
מתכון נוסף:
אופן הכנה:
1. בקערה שמים עלי תרד קצוץ, גבינה חתוכה לקוביות, בצל ירוק קצוץ, מערבבים טוב.
2. פותחים בצק עלים על משטח עבודה, חותכים מלבנים באורך כ 10 ס"מ, מורחים עם היד מעט שמן טחינה (קונים טחינה גולמית, את השמן שצף בקופסה מורחים על הבצק), ממלאים בקצה מתערובת התרד ומגלגלים, מותחים ויוצרים שבלול.
3. מורחים ביצה ומפזרים שומשום, אופים 170 מעלות עד להזהבה, מגישים עם ביצה קשה.