חיפוש

בורקס בשר מתכון מיוחד

בורקס בשר מתכון מיוחד

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

בורקס בשר מתכון מיוחד

אתי שחר משתפת אותנו במתכון מושלם של בורקס בשר.

מצרכים:

חבילת בצק עלים מופשר לילה במקרר
למלית:
500 גרם בשר טחון
בצל גדול קצוץ
3-2 בצלים ירוקים
3-4 שיני שום כתוש
פטרוזיליה קצוצה
כוסברה קצוצה
לתיבול: פלפל, מלח, כמון ( לפי הטעם)
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:

בורקס בשר מבצק עלים מתכון מנצח
בורקס בשר מתכון קל לשבת
בורקס בשר מושלם מבצק עלים

מתכון נוסף של בורקס בשר של חן במטבח:

אופן הכנה:
1. מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן זית, מוסיפים את השום הכתוש, את הפטרוזיליה והכוסברה, מתבלים, מוסיפים את הבשר ומפוררים אותו שלא יהיו גושים, ממשיכים בטיגון עד שרוב הנוזלים מתאדים,
2. מקררים ומחממים מראש תנור ל-175 מעלות. מרדדים את בצק העלים המרודד ומחלקים ל-3 חלקים שווים בעובי המקורי שלו, ללא צורך ברידוד.
3. על כל חלק שמים פס מלית באמצע ולאורך וחורצים את הבצק לרצועות משני צידי המלית והחוצה. סוגרים ומכסים מעל המלית לסירוגין, פעם רצועה מימין ופעם רצועה משמאל באלכסון.
4. אופים בתבנית מרופדת בנייר אפיה 175 מעלות עד שזהוב ותפוח

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות