5/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול

המתכון הזה הוא לא סתם עוד עוגה, אלא עוגת שמרים מעולה שתמיד מצליחה! זהו מתכון קסום שתמיד מצליח, מותיר אתכם עם עוגה רכה, ריחנית ומתוקה שתגרום לכל אחד להתמוגג.

איך להכין עוגת שמרים מעולה שתמיד מצליחה – המרכיבים:

הבצק:

המלית:

הציפוי:

טיפים:

איך מכינים עוגת שמרים מעולה שתמיד מצליחה  – השלבים:

  1. ממיסים את השמרים בחלב פושר.
  2. בקערת המיקסר מערבבים קמח, סוכר, ביצה ומלח.
  3. מוסיפים את תערובת השמרים ומתחילים ללוש.
  4. מוסיפים בהדרגה את החמאה הרכה ולשים עד לקבלת בצק אחיד ורך.
  5. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים כשעה, עד להכפלת הנפח.
  6. מחלקים את הבצק לשני חלקים.
  7. מרדדים כל חלק למלבן.
  8. מורחים על כל מלבן מחצית מהמלית.
  9. מגלגלים כל מלבן לרולדה וחותכים לפרוסות בעובי 3 ס"מ.
  10. מסדרים את פרוסות הרולדה בתבנית משומנת.
  11. מכסים ומתפיחים עוד 30 דקות.
  12. מברישים את העוגה בתערובת של ביצה וחלב.
  13. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס במשך 30-35 דקות, עד להזהבה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות