חיפוש

מתכון לגבינת בוראטה מושלמת וטעימה בטירוף

מתכון להכנת גבינת בוראטה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

גבינת בוראטה, הו, איך אני אוהב אותך! הגבינה הקרמית והחלומית הזו מגיעה מאיטליה ומהווה פינוק אמיתי לחובבי הגבינות בכל מקום.

דמיינו את זה: קליפה חיצונית עדינה של מוצרלה טרייה, במילוי תערובת טעימה של שמנת וקורנפלקס. זה כמו כדור גן עדן קטן על הצלחת שלך.

רכיבים להכנת גבינת בוראטה:

250 גרם גבינת מוצרלה טרייה
125 גרם שמנת כבדה
1/2 כפית מלח
פלפל שחור טחון טרי
עלי בזיליקום טריים (לקישוט)
שמן זית כתית מעולה (לטפטוף)

זמן נדרש: כ-30 דקות

הוראות הכנת גבינת בוראטה:

  • מתחילים בהבאת הקרם הכבד לטמפרטורת החדר.
  • חותכים את גבינת המוצרלה הטרייה לחתיכות קטנות ומניחים אותן בקערה.
  • בקערה נפרדת, מערבבים את השמנת הכבדה, המלח וקורט פלפל שחור גרוס טרי.
  • מערבבים בעדינות את תערובת השמנת לתוך קערת חתיכות המוצרלה עד לקבלת תערובת אחידה.
  • בעזרת הידיים, לשים בזהירות ומותחים את תערובת המוצרלה עד שהיא הופכת חלקה ואלסטית.
  • מחלקים את התערובת לחלקים שווים ומעצבים מהם כדורים.
  • יוצרים גומחה קטנה במרכז כל כדור וממלאים אותו בכף מהתערובת הקרמית.
  • אוטמים בזהירות את הכדורים, מוודאים שהמילוי הקרמי סגור לחלוטין.
  • מניחים את כדורי הבורטה על צלחת הגשה ומקשטים בעלי בזיליקום טריים.
  • רגע לפני ההגשה, מזלפים את הבוראטה בשמן זית כתית מעולה ומפזרים פלפל שחור גרוס טרי.

תיהנו מתענוג גבינת בוראטה תוצרת בית!

 

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות