דרגו את המתכון

גבינת בוראטה, הו, איך אני אוהב אותך! הגבינה הקרמית והחלומית הזו מגיעה מאיטליה ומהווה פינוק אמיתי לחובבי הגבינות בכל מקום.

דמיינו את זה: קליפה חיצונית עדינה של מוצרלה טרייה, במילוי תערובת טעימה של שמנת וקורנפלקס. זה כמו כדור גן עדן קטן על הצלחת שלך.

רכיבים להכנת גבינת בוראטה:

250 גרם גבינת מוצרלה טרייה
125 גרם שמנת כבדה
1/2 כפית מלח
פלפל שחור טחון טרי
עלי בזיליקום טריים (לקישוט)
שמן זית כתית מעולה (לטפטוף)

זמן נדרש: כ-30 דקות

הוראות הכנת גבינת בוראטה:

תיהנו מתענוג גבינת בוראטה תוצרת בית!

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות