חיפוש

לביבות תפוחי אדמה פריכות ללא גלוטן משגעות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

לביבות תפוחי אדמה פריכות ללא גלוטן משגעות 

היי, חברים חובבי אוכל! היום, אנחנו צוללים לתוך עולם הטוב והקריספי עם המתכון המפתה שלנו ללביבות תפוחי אדמה ללא גלוטן. הנגיסות הקטנות האלה מגן עדן הן לא רק חטיף או מתאבן טעים, אלא גם מחליפות משחק לכל מי שמחפש לאמץ אורח חיים נטול גלוטן. תארו לעצמכם את התערובת המושלמת של תפוחי אדמה רכים וחיצוניות פריכה, שגורמת לבלוטות הטעם שלכם לרקוד משמחה!

לביבות תפוחי אדמה היו פנינה קולינרית על פני תרבויות במשך מאות שנים. ההסתכלות שלנו על המנה הקלאסית הזו נותנת קריצה לטעמים גלובליים תוך הבטחה שהיא נטולת גלוטן עבור אלה עם הגבלות תזונתיות. מהרחובות ההומים של הודו ועד למטבחי הנוחות של אמריקה הלטינית, הלביבות האלה התפתחו כדי להתאים לכל חיך.

רכיבים:

  • 4 תפוחי אדמה גדולים, קלופים ומגוררים
  • 1 בצל, קצוץ דק
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס קמח לכל מטרה ללא גלוטן
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית פפריקה
  • 1/4 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה
  • שמן לטיגון

אפשרויות חלופיות:

לחברים הכשרים שלנו תוכלו בקלות להחליף את הביצים בתחליף ביצת פשתן או זרעי צ'יה. פשוט ערבבו 2.5 כפות מים עם כף אחת של זרעי פשתן טחונים או זרעי צ'יה, והניחו לזה לשבת כמה דקות עד שהוא הופך לדמוי ג'ל. וואלה!

יתרונות תזונתיים:

  • לא רק שהלביבות הללו הן תחושת טעם, אלא שהן גם מעצמה תזונתית.
  • תפוחי אדמה מספקים מקור מצוין לויטמינים ומינרלים, כולל ויטמין C, אשלגן וויטמינים מקבוצת B.
  •  תוספת של קמח ללא גלוטן מבטיחה פינוק ידידותי לצליאק, מה שהופך אותו לנגיש לקהל רחב יותר.

כמות: מתכון זה מכין כ-20-25 לביבות, מושלם לחלוקה עם חברים או לאגירה לעצמכם (אין כאן שיפוטיות!). 

זמן הכנה: זמן ההכנה הוא בסביבות 20 דקות, עם 15 דקות נוספות לטיגון. אז, תוך פחות מ-40 דקות, תהיה לכם צלחת של תענוגות מוזהבים מוכנים לטרוף.

רמת קושי: אל תפחדו, לוחמי המטבח! המתכון הזה נופל באופן ישיר בקטגוריית הקל. אם אתה יכול לגרד תפוחי אדמה ולערבב מרכיבים, אתה בעצם מאסטרו לביבות בהתהוות.

טיפים לבישול:

  • ודא שתפוחי האדמה המגוררים שלך סחוטים היטב כדי למנוע לביבות רטובות. אתה יכול ללחוץ אותם בין מגבות נייר או להשתמש במטלית מטבח נקייה כדי לסחוט לחות עודפת.
  • ניסוי בתיבול! הוסף קורטוב של כמון, אבקת שום, או אפילו רמז לתערובת התבלינים האהובה עליך כדי להעלות את הטעם.
  • אם אתם מרגישים מפוארים במיוחד, הגישו את הלביבות עם כף רוטב יוגורט או רוטב טבילה טעים.
  • התכוננו לצאת להרפתקה נטולת גלוטן שתתמכר מהביס הראשון. בישול שמח, חבריי לקולינריה!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות