מתכון לתפוחי אדמה במחבת – קל וטעים ברמות

מתכון לתפוחי אדמה במחבת

תפוחי אדמה מטוגנים במחבת הם תוספת קלאסית שמשתלבת כמעט עם כל ארוחה. בין אם אתם מגישים אותם לצד ביצים לארוחת הבוקר או כתוספת דשנה לארוחת ערב, תפוחי האדמה הפריכים האלה בטוח יהיו להיט. רק עם כמה מרכיבים פשוטים ומחבת לוהטת, תוכלו ליצור תפוחי אדמה חומים-זהובים פריכים מבחוץ ונימוחים מבפנים. זמן נדרש: כ-25-30 דקות   רכיבים: […]

קישואים מתכון פשוט וטעים

קישואים מתכון פשוט

  קישוא מוקפץ הוא מנה מהירה, קלה ורבתכליתית החוגגת את הטעם והמרקם הטבעיים של הירק הצנוע הזה. הקישוא, שמקורו במטבח הים תיכוני, זכה להערכה מזמן על טעמו העדין ובשרו הרך, מה שהופך אותו למרכיב פופולרי באינספור מתכונים ברחבי העולם. בין אם נהנו כתוספת קלה, זורקים עם פסטה או מוגש כתוספת לפיצה, קישואים מוקפצים הם דרך […]

רצועות סויה מתכון: תענוג טבעוני

רצועות סויה מתכון

  רצועות סויה, שמקורן במטבח האסייתי, הן אופציה רבתכליתית ומלאת טעם עבור אלה המחפשים אלטרנטיבה ללא בשר עמוסה בחלבון וחומרים מזינים. רצועות אלו עשויות מחלבון סויה, מקור צמחי המחקה את המרקם והטעם של בשר כשהוא מתובל ומבושל כראוי. בין אם אתם טבעונים, צמחונים, או פשוט מחפשים להפחית את צריכת הבשר שלכם, המתכון הזה מציע פתרון […]

מתכון לסלט גזר חריף – הרמוניה של טעמים

מתכון לסלט גזר חריף

סלט הגזר החריף הזה הוא מנה תוססת ומרעננת המושלמת כתוספת או כארוחה קלה. הוא מפוצץ בטעם ומשלב את המתיקות של הגזר עם חמימות הצ'ילי ורעננות עשבי התיבול. עם כמה מרכיבים פשוטים, כל אחד יכול להכין את הסלט המענג הזה תוך כ-15 דקות בלבד. רכיבים לסלט גזר חריף: 500 גרם גזר קלוף ומגורר 1 בצל אדום […]

הילד לא אוכל שניצל? מתכון לשניצל סייטן צמחוני מדהים

מתכון לשניצל סייטן צמחוני

שניצל סייטן הופך את תענוג הלחם המסורתי והקריספי לפלא על בסיס צמחי. המנה הזו שומרת על הקראנצ'יות והטעם שחובבי השניצל מעריצים, כשהסייטן עומד בתוכו כתחליף לעיס ומשביע לבשר. זהו קריצה קולינרית למטבח האירופאי הקלאסי עם טוויסט מודרני, המציע חווית אכילה מענגת שהיא גם מוכרת וגם חדשה. בין אם מוגש עם פרוסת לימון, תוספת של סלט […]

כדורי פלאפל מתכון מנצח

כדורי פלאפל מתכון מנצח

כדורי פלאפל ביתי: פריכות זהובה של אושר זוכרים את הפעם הראשונה שטעמתם פלאפל? את הביס המושלם, פריך מבחוץ ורך מבפנים, שטוגן בזהירות בשמן חם? תחושת החגיגה, הריחות הממכרים, והטעם המדהים – כל אלה הופכים את הפלאפל למאכל אהוב על ילדים ומבוגרים כאחד. מקור המתכון: המתכון הזה עבר מדור לדור במשפחתי, ומתבסס על מסורת פלאפל אותנטית. […]

מתכון לכרוב ניצנים – בריא וטעים

מתכון לכרוב ניצנים

כרוב ניצנים קלויים הם תוספת טעימה ומזינה שתרומם כל ארוחה. המתכון הזה לוקח ירק צנוע ולעתים קרובות לא מוערך, והופך אותם לנגיסות טעם פריכות ומקורמלות. עם כמה מרכיבים פשוטים ומינימום מאמץ, תוכלו ליצור מנה שתרשים את המשפחה והחברים. זמן הדרוש: כ-30-35 דקות רכיבים: – 500 גרם כרוב ניצנים, קצוצים וחצויים – 2-3 כפות שמן זית […]

קציצות כרובית וקוואקר מתכון משגע

קציצות כרובית וקוואקר מתכון משגע

קציצות כרובית וקוואקר: פינוק בריא ומשביע מחפשים מתכון טעים, קל להכנה ומתאים לכל המשפחה? קציצות כרובית וקוואקר הן הפתרון המושלם! הן משלבות את הטעם העדין של הכרובית עם פריכות הקוואקר, ויוצרות מנה בריאה ומשביעה שתגרום לכם לחזור לעוד. מקור המתכון: המתכון הזה הוא פרי יצירתי שלי, בהשראת אהבתי לכרובית ולשימוש בקוואקר כמגביר טעם ומרקם. ניסיתי […]

מתכון לשניצל ברוקולי – הכי בריא שיש

מתכון לשניצל ברוקולי

שניצל ברוקולי הוא טוויסט צמחוני טעים במנת השניצל הקלאסי. מתכון זה הופך את פרחי הברוקולי הצנועים לקציצות פריכות ומלאות טעם המושלמות לארוחת צהריים, ערב, או אפילו כחטיף טעים. עם הציפוי הפריך ומילוי הברוקולי הרך, השניצל הזה בטוח יהיה להיט בקרב צמחונים וחובבי בשר כאחד. זמן הדרוש: כ-30 דקות רכיבים: 1. 500 גרם פרחי ברוקולי 2. […]

תפריט נגישות