דרגו את המתכון

כדורי גבינה מלוחים הם השילוב המושלם של פריך מבחוץ ודביק מבפנים. הם מושלמים כמתאבן או חטיף טעים לכל אירוע, והם קלים להפליא להכנה. עם רק כמה מרכיבים פשוטים וזמן הכנה מינימלי, תהיה לכם מנה חביבה על האורחים שתיגמר תוך זמן קצר!

כמות וזמן הכנה

איך להכין כדורי גבינה מלוחים? – רשימת רכיבים:

הוראות להכנת כדורי גבינה מלוחים – שלב אחר שלב 

  1. בקערת מיקסר מפוררים את גבינת הפטה ומוסיפים את גבינת השמנת. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
  2. מוסיפים לתערובת הגבינה את הביצה, הקמח לכל מטרה, הפלפל השחור, הפפריקה, אבקת השום והמלח. מערבבים עד שהכל מתאחד באופן אחיד.
  3. מניחים את פירורי הלחם בכלי רדוד.
  4. לוקחים חלקים קטנים מתערובת הגבינה ומגלגלים אותם לכדורים בקוטר של כ-2 ס"מ.
  5. מגלגלים כל כדור גבינה בפירורי הלחם עד לציפוי מלא.
  6. מחממים שמן צמחי במחבת על אש בינונית.
  7. לאחר שהשמן חם, מוסיפים בזהירות את כדורי הגבינה למחבת בקבוצות, ומקפידים לא להעמיס את המחבת.
  8. מטגנים את כדורי הגבינה במשך 2-3 דקות, או עד שהם מזהיבים ופריכים מכל הצדדים.
  9. מוציאים את כדורי הגבינה מהשמן בעזרת כף מחוררת ומעבירים אותם לצלחת מרופדת בנייר סופג כדי לנקז את עודפי השמן.
  10. הגישו את הכדורים חמים, לבד או עם רוטב הטבילה האהוב עליכם.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות