חיפוש

מתכון לסלט עגבניות שרי ובזיליקום שאי אפשר לעמוד בפניו

סלט עגבניות שרי ובזיליקום

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

התענגו על הטעם של הקיץ עם המתכון התוסס הזה של עגבניות שרי ובזיליקום! מפוצץ טעמים וצבעים רעננים, הסלט הזה הוא חגיגה של תוצרת עונתית במיטבה. עגבניות שרי מתוקות משודכות לעלי בזיליקום ריחניים, ויוצרות מנה מרעננת וקלילה שמושלמת כתוספת או אפילו כארוחה קלה בפני עצמה. עם כמה מרכיבים פשוטים, אתה יכול ליצור סלט שהוא יפה כמו שהוא טעים, מה שהופך אותו לתוספת אידיאלית לכל מפגש קיץ או ארוחת ערב ליליות.

רכיבים:
– 250 גרם עגבניות שרי, חצויות
– 1 חופן עלי בזיליקום טריים, קרועים לחתיכות קטנות
– 1 כף שמן זית כתית מעולה
– 1 כף חומץ בלסמי
– מלח ופלפל שחור לפי הטעם
– אופציונלי: 50 גרם גבינת פטה מפוררת

שלבים:
1. מערבבים בקערת ערבוב גדולה את עגבניות השרי החצויות ועלי הבזיליקום הקרועים.
2. מזלפים מעל העגבניות והבזיליקום את שמן הזית הכתית והחומץ הבלסמי.
3. מתבלים את הסלט במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
4. מערבבים בעדינות את החומרים יחד עד שהכל מצופה ברוטב אחיד.
5. אם משתמשים, מפזרים מעל הסלט את גבינת הפטה המפוררת.
6. הניחו לסלט לשבת כמה דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג יחדיו.
7. תנו לסלט סיבוב אחרון לפני ההגשה כדי להבטיח שהרוטב יתפזר בצורה אחידה.
8. הגישו את סלט עגבניות השרי והבזיליקום המענג הזה כתוספת לצד בשרים או דגים בגריל, או תהנו ממנו בפני עצמו כארוחה קלילה ומרעננת.
9. תהנו מפרץ הטעם עם כל ביס, והתענגו על הפשטות והיופי של הסלט בהשראת הקיץ הזה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות