חיפוש

מתכון לסושי מטוגן – קליל והכי טעים שיש

מתכון לסושי מטוגן

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

סושי מטוגן הוא טוויסט מענג לסושי מסורתי, המוסיף שכבה חיצונית פריכה תוך שמירה על הטעמים הטעימים של המנה הקלאסית.

המתכון הזה משלב את הטריות של הסושי עם הפריכות המשביעה של הטיגון. זוהי בחירה מושלמת עבור אלה המחפשים לחקור מרקמים וטעמים חדשים בחוויית הסושי שלהם.

עם זמן הכנה ובישול משולבים, תוכלו לקבל את המנה המענגת הזו מוכנה להנאה תוך כ-45 דקות.

כמה זמן להכין סושי מטוגן ולציין את הזמן הדרוש:

כ-45 דקות

איך מכינים סושי מטוגן – המרכיבים:

ללחמניות הסושי:

  • 2 כוסות אורז סושי
  • 2 1/2 כוסות מים
  • 1/4 כוס חומץ אורז
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כפית מלח
  • יריעות אצות נורי
  • מילוי סושי מגוונים (כגון מלפפון, אבוקדו או סלמון מעושן)

לבלילת הטיגון:

  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס מים קרים
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית מלח

לטיגון:

  • שמן צמחי לטיגון

איך מכינים סושי מטוגן – השלבים:

1. שוטפים את אורז הסושי במים קרים עד שהמים מתבהרים. מערבבים את האורז השטוף והמים בסיר אורז ומבשלים לפי הוראות היצרן. לאחר בישול, תנו לאורז להתקרר מעט.

2. מערבבים בסיר קטן את חומץ האורז, הסוכר והמלח. מחממים על אש נמוכה עד שהסוכר והמלח נמסים. מסירים מהאש ונותנים לו להתקרר.

3. מורחים את האורז המבושל על תבנית עם נייר אפייה ומטפטפים את תערובת החומץ על האורז. מקפלים בעדינות את האורז כדי לשלב את תערובת החומץ בצורה אחידה. תנו לאורז להתקרר לטמפרטורת החדר.

4. מניחים יריעת אצות נורי על מחצלת סושי במבוק. בידיים רטובות, מורחים שכבה דקה של אורז סושי על הנורי, ומשאירים גבול של 1 אינץ' בקצה העליון.

5. מסדרים את המילוי הרצוי במרכז דף הנורי המכוסה אורז.

6. מגלגלים את הסושי בחוזקה בעזרת מחצלת הבמבוק, אוטמים את הקצה במעט מים.

7. טורפים בקערת מיקסר את הקמח, המים הקרים, אבקת האפייה והמלח עד לקבלת תערובת חלקה ליצירת בלילת הטיגון.

8. מחממים שמן צמחי במטגן עמוק או במחבת גדולה ל-(175°C).

9. טובלים כל גליל סושי בבלילת הטיגון, תוך הקפדה על ציפוי אחיד.

10. מניחים בזהירות את גלילי הסושי המצופים לתוך השמן החם ומטגנים עד להזהבה, כ-2-3 דקות לכל צד.

11. מוציאים את גלילי הסושי המטוגנים מהשמן ומניחים אותם על צלחת מרופדת בנייר מגבת לניקוז עודפי השמן.

12. מניחים לרולדות הסושי המטוגנות להתקרר מעט לפני שפורסים לחתיכות בגודל ביס.

13. מגישים עם רוטב סויה, וואסבי וג'ינג'ר כבוש לטבילה, ותיהנו מהסושי המטוגן הפריך והטעים שלכם!

סושי מטוגן מציע חוויה קולינרית ייחודית, הממזגת את הטעמים המסורתיים של הסושי עם קראנץ' משביע. עם מרכיבים פשוטים והכנה פשוטה, תוכלו ליצור את המנה הטעימה הזו בבית ולהרשים את המשפחה והחברים שלכם בכישורי הקולינריה שלכם. תיהנו מהשילוב המענג של מרקמים וטעמים בכל ביס של הסושי הזה!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות